Dolandırıcılık Olayı: ''kaos13666''( Burak Köşker) Tanıyor Musunuz?

ya bak geyik yapmıyorum burda ciddi bir kuyruk acısı olan varsa söylesin bi şekilde görüşülür.he ben burdan geyiğimi yapmak istiyorum diyen varsa yapsın ama işin b.ku çıkarsa bende de küfürü yer ona göre he bakarım balıkesir de bir yerde kendinide ifşa etmiş bir kişi bunu yapıyordur iyi olmaz.
 
Az önce celalle haberleştik. Yarın hukuki süreci başlatıyoruz. Hadi hayırlısı.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Konuyu en az mağdur olanlar kadar ciddiye alıp, gerek sosyal gerek psikolojik yönden hem pozitif baskı hem de bizleri işin peşini bırakmama yönünde motive eden değerli forumdaşlara nacizhane saygı, sevgi ve teşekkürü borç bilirim/biliriz.

Ara ara üslup konusunda tansiyonun yükseldiği anlar olsa da sağlıklı kafa ile düşünüldüğünde tepkilerinizde haklı olduğunuz aşikar.

Gelişmeleri buradan aktarmaya çalışacağız. Çok sağolun iyi geceler.
 
Sonunu getiremeyeceğin bir geyiğin peşindesin üstüne üstlük sen başka yerlere çekersen muhabbeti benden de başka tavırlar görürsün.Otur yaz kimin sabaha kadar zamanı var moduna girdin yani.
 
Merhaba arkadaşlar.
mailleriniz kayıt altında ise, banka ödemelerinizin dekontu var ise paranızı geri alırsınız ayrıca birden çok vaka var. Dolandırıcılıktanda ceza alır bu vatandaş. Size önerim ortak bir avukat bulup vekaletlerinizi verin fazla gecikmeden.
Selamlar
 
Merhaba arkadaşlar.
mailleriniz kayıt altında ise, banka ödemelerinizin dekontu var ise paranızı geri alırsınız ayrıca birden çok vaka var. Dolandırıcılıktanda ceza alır bu vatandaş. Size önerim ortak bir avukat bulup vekaletlerinizi verin fazla gecikmeden.
Selamlar


Teşekkürler biz de bu yönde karar aldık. Yarın Tayfun abi ile de iletişime geçmeye çalışacağız.
 
Bende dolandırıcı arkadaşa bir tavsiyede bulunayım.Muhtemelen yemiştir parayı şimdiye kadar, öncelikle bir bankadan hem kendi avukatınızı hemde karşı tarafın avukatının avukatlık ücretlerini + dava harç bedellerini + dolandırdığınız kişilerden aldığınız para ve yasal faizini kapsayacak bir kredi çekin.Lazım olacaktır :D

Tüm mağdur arkadaşlara geçmiş olsun.Davayı kazanacağınız apaçık belli.Peşini bırakmayın abilerim kardeşlerim.Bu forum ne dolandırıcılar gördü, hepsi bir şekilde telafi etti zararını sonunda alacaksınız paranızı.

Dolandırıcı arkadaş için "otoyoldan önceki son çıkışı" kaçırdığını belirtelim.Geçmiş olsun.
 
Çok sağol Fikret abi. Ya olay para felan değil, daha ziyade eğer davayı kazanırsak sicilinde yüz kızartıcı suç olacak "hıyar"ın. Farkında değil tabi, hayatının geri kalanı bok yolunda heba olacak. İşte idrak meselesi. Olayın sonuçlarının kendi hayatı için nelere mal olacağı hakkında en ufak fikri olsa keşke...
 
Bu gece bu forumda olan bir çok kişinin bu kişiyle aynı ahlak ve hayat görüşünü paylaştığını bende anlamış bulundum.Hiç bir ahlaki değer barındırmayan akıl yürütmekten aciz ve isteksiz ne söylediğini tartmadan yarını düşünmeden yaşayan mahlukatların çokluğunu bir kez daha gözlemlemiş oldum.
 
Geri
Üst