Line6 Dm4 Pedal Için Yardım

Slm lar arkadaşlar , daha önce satışa sunduğum bir pedaldi aslında çok da severek kullandığım bir pedaldi line6 dm4 sonra bir arkadaşımızla takas için anlaştık.Bendeyken kesinlikle hiçbir sorunu olmamıştı bu pedalin.Ben takas tarihinden önce gönderdim hatta pedali ,hafta içi çıkmam zor diye.Takas yaptığımız guvenilir bir arkadaştır o beni aradı ve pedalin çalışmadığını söyledi orjinal kutusunda ve köpukle sararak göndermiştim gerçi o arkadaşta en ufak bir çizik vuruk izi olmadığı belirtti bana .Bu durumda doğal olarak pedalimi geri iade aldım. Küçük bir yerleşke de yaşıyorum o nedenle bu konuya özel bir uzman tamirci yok ama elektronik bilgisi oldukça kuvvetli olan bir dostumuz sökup cihazı tek tek olçmuş ,önce temassızlık veya switchlerde bir problem var diye düşünmüştük, ancak ölçümlerde cihazın her yerine normal akımın ulaştığını görmüş arkadaş switchlerde de bir problem bulamadı bana söylediği sanki pedalin hafızası silinmiş komut aktarmada bir sorun var gibi.Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirse sevinirim birde tamir için göndermek gerekirse bu tip pedallerin tamirinde uzmanlaşmış bir yer önerebilirmisiniz ?
 
Simdi gecmis olsun oncelikle, Istanbul ve Ankara Dore Music ile irtibata geciniz, Line6 onlarin getirdigi bir marka oldugu icin en iyi servis onerisini onlar sunarlar. Bunun disinda Istanbul'da mutlaka dukkanlardan da bilgi alinabilir, SRV olsun, TNT olsun.
 
Adaptoru tekrar kontrol edin line6 farkli adaptor kullanir. Input jack inin takili olduguna emin okun. Dilerseniz aleti fisuni cekip 2 ve 4 butonlara basiliyken adaptoru takin pedal fabrika ayarlarina donecektir bozulmasi Zor pedal
 
Zamanında ben de kullanmıştım bu pedalı. Aldığımda adaptörü yoktu Ac adaptör ile çalışıyor yanlış hatırlamıyorsam uyumlu adaptör bulmak için çok uğraşmıştım. Elektronikten hiç anlamam ben adaptör uyumsuzluğundan çalıştıramamıştım aklıma gelen tek sorun bu.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Adaptoru tekrar kontrol edin line6 farkli adaptor kullanir. Input jack inin takili olduguna emin okun. Dilerseniz aleti fisuni cekip 2 ve 4 butonlara basiliyken adaptoru takin pedal fabrika ayarlarina donecektir bozulmasi Zor pedal
Dediklerinizi uyguladım ama malesef tık yok adaptör daha evvel sağlıklı kullandığım adaptördü ayrıca pil ile de denedim sonuç ayni do re müzik ile irtibata geçtim yetkili servisi DTL elektronikmiş mecburen oraya göndereceğim .Cevap yazan arkadaşlarıma teşekkurler .
 
Geri
Üst