LayLayLom Müzik

Laylaylom Müzik Evi ve LTD Şirketi olarak bu konuya bir açıklık getirmek istiyoruz;
Öncelikle forumda yazan bir kaç yazarın oluşturduğu bu durum gözümüzmüzde kendilerine provakatör kimliği kazandırmıştır. Büyük bir hırsla ve gayretle bu provakasyonun yapmasının başka amaçları olduğunu düşünüyoruz.
Turkrock.com sitesinde www.laylaylomshop.com başlıklı forumun adı altında yazılanlar şirketimize, çalışanlarımıza ve müşterilerimize ağır ithamlar içerdiğinden forumu durdurtma kararı aldık ve bu hakaretlerin sürdürülmesi halinde yasal işlem başlatacağımızı ilgili kişilere bildirdik.
Laylaylom müzik şirketine Jackson gitarın fiyatlarını eleştiren mail şu ana kadar 1 kez 22.09.2006 tarihinde kimliğini gizleyen bir kişi tarafından gönderildi ve emailine cevap hemen verildi. Şunu sormak istiyoruz eğer bir şikayetiniz var ise neden kimliğinizi gizliyorsunuz? Bu şekilde ne kadar samimi ve gerçekçi olduğunuz ortaya çıkıyor. Laylaylom müzik şirketi kimliği gizli olarak yapılan şikayetleri dikkate almamaktadır.



Jackson gitarların fiyatları hakkında;

Şirketimizin uyguladığı fiyat politikası jackson’ın Avrupa’daki diğer distribütörleriyle aynıdır. En güzel cevabı size Jackson ın sitesinde 2006 önerilen şatış fiyat listesi bulunmaktadır, bunu inceleyip ve bizim de fiyatlarımız üzerinden nakitte %15- %20 indirim yapıldığını hesapladığınızda arada fiyat farkı kalmadığını göreceksiniz. Ayrıca dikkatinizi çekmek istediğimiz bir nokta da, bazı Avrupa ülkelerinin fiyatlarının altında satış yaptığımızdır.

http://www.fender.it/listpdf/listini_al_pubblico.lasso
yukarıda ki adres italya dağıtıcısıdır.
Dahasını öğrenmek isterseniz Jackson ın sitesinde dealers bölümünde bütün Avrupa alıcılarının siteleri var ve lütfen fiyatları inceleyin
Daha fazla sorusu ve şikayeti olan arkadaşlar varsa

0212-292-77-43 nolu telefondan ve [email protected] e-mail adresine bildirirseniz seviniriz.

Serhat Koyuncu
 
Bi jackson sahibi olarak gitarımı amerikadan 440$a music123.com adlı siteden aldım..buradaki fiyatı ise 890euro(tam hatırlayamıyorum yanlışsa özür dilerim)Bu farkın nasıl oluştuğu hakkında bize bilgi verirseniz daha tatminkar olursunuz..

Bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum.Forumdaki kimse bu işe giriştikten sonra ismini gizlemez sanıyorum..
Saygılar

Yiğit Babacan..
 
buyrun bir alman sitesi....

2 jackson dx10d fiyatlarını karşılaştırıyorum...

almanya fiyatı 419 euro http://www.musik-produktiv.de/shop2/shop04.asp/artnr/3194204/sid/!18121995/quelle/listen

laylaylomshop.com fiyatı 830 euro.... http://www.laylaylomshop.com/default.asp?say=9&urun=183

tam 2 katı nerdeyse... ilk aklıma gelen siteye baktım dediğiniz üzere acaba doğru olabilir mi diye? bu arada ilk gitarımı sizden aldığım ve hata yaptığıma inandığım için belkide bu konuda bu kadar hassasım.
 
bu hareketi baslatanlardan biri beni.provakatormusum de baska amaclarım varmıs :D gerçekten komik ithaölarda bulunuyorsunuz.muziği hobi olarak yapan amator bir müzisyenim.farklı amacım yok.amacım tekel konumunda olan firmanızın fahiş fiyatlarını protesto etmek.ne kadar da alıngan bir şirketmişsiniz.size bireysel basvursak fiyatları indirecekmisiniz.hayır.bizde topluca bir protesto içerisindeyiz.sanırım bu durum sizi endişelendiriyor.bakın bu yazdığım mesajda hiçbir ağır itham yok.tamamen gerçek ler bunlar.beni bu sözlerimden dolayı dava edemezsiniz.ve ben konusmaya devam edeceğim
 
fiyatlarla ilgili yorumum yok ama benim durumum hakkında bir açıklamanız var mı elimde para ile laylaylomun kapısını aşındırdım,telefonlarınızı eskittim aramaktan...

iyi yapamıyorsunuz bu işi hakkını veremiyorsunuz...

arkadaşım garantili dediğiniz jackson bası daha 6 ayı dolmadan bütün kablo ve potanslarıyla değiştirtti.hepsi dökülüyordu 6 aylık bir gitarda olmayacak şeyler yaşandı kaç kere geldi ne ilgilendiniz ne başka bişey...

herkes tutturabildiğine valla ne güzel..

laylaylom yüzünden jackson gitarlara tapan posterlerini asan ben soğudum.

özgür sallancı...
 
ben size şimdi 70 kişilik bir kimlik listesi yolalsam ki elimde var.fiyatları düşürecekmisiniz ?


bu tepkiyi baslatan benim.sonra herkesin yardımlarıyla ilerledik.çünkü coğu kişi sizden sikayetçi.bunu size gelip söyleseler gümrüktü dükkan masrafıydı deyip fiyatların normal olduğunu söyleyecektiniz.bize jacksondan ve diğer şirketlerden aldığınız malların faturalarının fotoğraflarını yollarmısınız mesela.merak ediyorum kaca aldığıınızı.bunu yapabilrmisiniz.karınızı merak ediyorum.

cavit pınar
 
İsimlerinizi yazmanız gerek ciddiye alınmak için tabii ki ama neden telefon numaralarınızı da yazıyorsunuz, özgeçmişinizi de yazın bari :D

Neyse şaka tabii, kızmayın.

Ben Laylaylom Müzik Aletleri Toptan Perakende Gıda İnşaat Turizm Ticaret Limited A.Ş vs şirketine çok mail attım, yazılması gerektiği gibi, ciddiye alınacak şekilde. Hepsini de cevapladılar. Yani adamların burda yazdığı şey doğru, adam gibi yazıp mail atarsanız cevaplıyorlar. Ben adımı soyadımı yazmamıştım hiç, çünkü zaten mail adresimde yazıyordu, neyse. Bu işin bir boyutu.

Bir diğer ve daha önemli bir boyut var. O da şu, adamlar evet mailleri cevaplıyorlar, ilgileniyorlar, uzun uzun cevap yazıyorlar ama hepsi bu. Değişen bir şey yok. Genelde eğer spesifik bir şikayetiniz varsa, "Şu gün şu şehirdeki Laylaylom şubesinde şöyle bir olay yaşadım, şöyle şöyle bir şikayetim var" gibi, o olayın ihmali kabul ediliyor, ve oradaki satış temsilcisinin bireysel hatası olabileceği söyleniyor. Sonrası yine herkesin bildiği gibi.

Evet Laylaylom çok pahalı, müşterilerine bakış açısı bence de hiç ticaret ahlakına yakışmıyor, satış sonrası destek çok kötü, elemanlarının çoğu sattıkları mallara hakim değil... vs. Ama aynı zamanda çok garip bir şekilde inanılmaz indirimler de yapabiliyor. USA Select bir Jackson'ı nakit olarak Amerika fiyatına almak mümkün olabiliyor. Tabii çoğu zaman bunun için 3-5 ay hatta daha fazla beklemek gerekiyor ama. Neyse, ben Laylaylomu savumuyorum ama bu nadir de olsa yapılan büyük indirimler de beni şaşırtmıyor desem yalan olur, Laylaylom'un şirket politikasıyla çelişiyor :D

Sonuç olarak, yukarıda da yazıldığı gibi düzgün bir dil ve üslupla mail atın, cevaplansın, sizinle ilgilenilsin. Ama sonra yine kazık yemeye devam edeceksiniz, o konuda pek şüphe yok. :D

Ben de vermiştim gerçi mail adresimi ama, böyle Fender'e 80-100 kişi mail atmakla olacak gibi görünmüyor bu distribütör değiştirme işi.
 
dec müzik genel müdürü telefon numaramı istedi görüşmek için bende belki laylaylomda aynı şeyi ister diye yazdım..

sonuçta bukadar insan isyan ediyor ama müşteri memnuniyeti gibi bişey söz konusu olmadığı için gelip burda böyle bir mesaj atabiliyorlar.türkiye böyle biyer şaşırmamak lazım.neyse zaten kimse gidip laylaylomdan jackson almıyor artık amerikadan falan getirtiyor..laylaylomda gitara yeni başlayan bu işi bilmeyen tünele gitmiş abi jacksonlar nekadar diyen insanara jacksonlar bukadar ama bakın sb dreams var aynısı diyerek para kazanıyor...böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallahhh...
 
100 kişi azımsanacak bişey değil.o 100 kişi tanıdığı 4 arkdasından rica etse mail atmayı olur 500 kişi.yapmamız gereken sadece herkese haber vermek.bu baslıkta bu sirkete karsı hakarette bulunmuyoruz.sadece bildiklerimi söylüyoruz.peki neden bu forumu kapatmak istiyorlar.acaba korkuları olabilir mi.bu arada yaptığı indirimlerden bahsetmişsin.sen indirimli alıyorsun ama bil ki o gitarı senden 10 dakika sonra gelen kişi senin indirimini ödeyerek bir gitar alıyor :D sonucta haksız kazanc laylaylom un oluyor.herseyi geçtim dükkana gidince içerideki elemanların davranısları bile bu şirketi şikayet etmeye yeter.
 
arkadaşlar organize olabilmek için lütfen imzamdaki iforumumuza üye olunuz.bu forumun amacı tamamen tüketicilerin organize olmasını sağlamaktır.art niyet yoktur.üye sayımız 55 olmus.burada yorum yapan ama aramıza katılmayan arkadaşlar lütfen 5 dakikanızı ayırın kaydolun.
 
Sayın Koyuncu,

Yargı yoluna gitmek tabi ki hakkınız ancak avukatınıza danışırsanız buradaki arkadaşların da 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a dayanarak yukarıda bahsettikleri şikayetler için size de dava açıp zarar tazmini isteme hakları mevcut olduğunu söyleyeceklerdir. Ayrıca eminim ki şahsen sizinle olan bazı alışverişlerimde farkettiğim ve "insanlık hali" olarak kabul ettiğim ancak birisinin şikayette bulunması halinde maliye müfettişlerinin ilgisini çekebilecek bazı fatura kesmeme gibi durumlar da eminim her işletme gibi siz de de meydana geliyordur. Bu yüzden izleyebileğiniz birinci yol karşılıklı davalar açarak birbirinizi yemek ve avukatları zengin etmek olabilir.

Bence basiretli bir tüccar olarak izlenmesi gereken yol ise bu şikayetlerini aktarabilecek bir mecra buldukları için bazen dozunu kaçırarak da olsa işletmenizle ilgili sorunlarını birbirleriyle paylaşan, seslerini bir yere duyurmaya çalışan bu insanları biraz daha ciddiye almak. Burada size yöneltilen tek itham fiyatlarınız değil, aynı zamanda müşterilerinizi yanlış yönlendirmeniz, garanti kapsamındaki ürünün onarımı için para talep etmek vs gibi şeyler de var ki tüketici kanunda bu mevzularda çok iyi korunmuş durumda. Siz burasının yaş ortalaması düşük bir forum olduğunu kabullenip si-belle isimli kullanıcının yaptığı gibi "siz nesiniz ki?" tavrı takınmak yerine biraz büyüklüğünüzü belli etseydiniz size hakaret edenler şimdi müşteri olarak kapınızda bekliyordu, benzer şeyler geçen yıl başka bir tünel dükkanıyla da yaşandı ama kanaatimce onların bu durumu idare etme şekilleri çok daha profesyonelceydi.

Gerek dünyanın gerekse de Türkiye'nin belli başlı şirketlerine danışmanlık hizmeti veren biri olarak size naçizane ve "bedava" tavsiyem; müşterinizi biraz daha tanımaya çalışmanız ve bir memnun müşteri bir müşteri getirirken bir memnuniyetsiz müşterinin sekiz müşteri kaybettirdiğini unutmamanızdır.

Saygılarımla,

İsmim sizi ilgilendirmez.
 
Bu foruma yazıyor olmak bile Laylaylom olarak bizim samimiyetimizi göstermektedir, ancak şikayeti olan arkadaşların bu forumda yazdıklarını şirketimize şahsi olarak da bildirmelerini tercih ederdik. Şu an bu forumda yazılanlarla firmamıza sadece ve sadece karalama çalışması yapılmaktadır. Şikayeti olan kişi ve müşterilerimizin bize gelip şikayetlerini bildirdikleri takdirde (şahsi olarak) mevzu bahis olan şikayetlerin giderileceğini bilmenizi isteriz.

Bu forumlarda geçen konu ve\ veya konular hakkında şu ana kadar bize herhangi bir şikayet gelmemiştir. Tesadüfen bulunmuş olan bu forumlarda geçen iddialar, firmamıza iletilmediği takdirde dikkate alınmayacaktır.


Saygılarımızla

Firma Yetkilisi
Serhat KOYUNCU
 
mray demiş ki:
Şikayeti olan kişi ve müşterilerimizin bize gelip şikayetlerini bildirdikleri takdirde (şahsi olarak) mevzu bahis olan şikayetlerin giderileceğini bilmenizi isteriz.

iyi niyetinizden şahsen şüphem yok, o halde şöyle bir yol izlenmesine de itirazınız olmaz herhalde: sattığınız ürün ve hizmetten şikayeti olan insanlar mevzularını size tercih ettiğiniz bir yolla iletsinler, sürecin ilerleyişini de burada yayınlasınlar. madem yukarıdaki gibi bir garanti veriyorsunuz, bu sürecin şeffaf olarak yürütülmesi firma imajınız açısından sizin lehinize olacaktır.
 
secks demiş ki:
mray demiş ki:
Şikayeti olan kişi ve müşterilerimizin bize gelip şikayetlerini bildirdikleri takdirde (şahsi olarak) mevzu bahis olan şikayetlerin giderileceğini bilmenizi isteriz.

iyi niyetinizden şahsen şüphem yok, o halde şöyle bir yol izlenmesine de itirazınız olmaz herhalde: sattığınız ürün ve hizmetten şikayeti olan insanlar mevzularını size tercih ettiğiniz bir yolla iletsinler, sürecin ilerleyişini de burada yayınlasınlar. madem yukarıdaki gibi bir garanti veriyorsunuz, bu sürecin şeffaf olarak yürütülmesi firma imajınız açısından sizin lehinize olacaktır.

çok güzel bir teklif.ama şöyle birşeyde var.fiyatlar ne oalcak.ben size fiyatları daha ucuz yapın diye mail atsam ne olacak.internetten fiyatları karsılastırdığımda cok yüksek fiyatlarınız.bunu size mail olarak atsam bişeyler dğeişirmi.eğer değişecekse sabah aksam atarım mail :)
 
laylayloma hayatımda en fazla 5 defa gittim.orda muşteriye karşı olan tutumu gördükten sonra bir daha ayak basmamaya yemin ettim resmen.durumun bu kadar vahim olduğunu düşünmemiştim.yazdıklarını okuduğum zaman laylaylomun tutumunun bana özel olmadığını analadım.
laylaylom yetkilisi şikayetlerinizi bildirmemizi istemiş.lalayloma şikayet bildirmenin hiç yararı olacağını sanmıyorum .fiyat düşürülmesini beklemek zaten başlı başına bir ütopyadan başka bişey değil.ama çalışanların müşteriye olan tutumu yanlışsa şikayetçi olmak kadar doğal bişey olmamalı.yalnız ben bunun da bir sonuç getireceğini hiç sanmıyorum .çunki bizzat sertar bağcanla diyaloğa girerek ilk ve son alışverişimi yaptım:D . yani bir iş yerinin sahibi müşterilerine olan tutumu ilgi alakası kotuyse çalışanlarında da farklı bişey beklemek saçmalıktır.
öyüzden laylaylom çalışanlarına olan tepkilerden dolayı kendi adıma özür diliyorum :!:
laylaylom un böyle olması çok doğal .çünki tekel durumundalar ve bunu kafalarına öyle bir yerleştirmişler ki kendilerince müşteriye iyi davranma (ama paranın olduğunu anladıkları zaman farkklı tabii) gibi bir şeye hiç gerek yok hele teknik servismiş uygun fiyatlarmış adı bile geçmez.şunu çok iyi biliyorlar ki eğer jackson istiyorlarsa(ki buda öyle bir istektir ki önune geçmek mümkün değildir) seve seve burdan alacaklar.bunun çözümü laylayloma rakip(ler) in çıkmasıdır bence

mail konusunda karar verilmiş gibi ve şu an yapılabilecek en doğru şey sanırım .ama ne kadar yararlı olur o tartışılır .jackson mailler sonucunda dealerını değiştirse bile (zor bir ihtimal) yine tek bir şirketin eline geçerse fiyatlar konusunda çok büyük değişikliler olacağını sanmıyorum
ama bizi yine tepkimizi göstermeliyiz.
aslında bu bizim kaderimiz laylaylom üzerine gidilmiş ama benim için kıvılcım ve zuhalinde her yonden laylaylom dan farkı yok al birine vur ötekine
 
Geri
Üst