Line6 Pod Hd 500 Bilgisayar Arayüzü

Herkese merhabalar. 1 seneye yakındır elimde duran hd500 ü mü kurcalamaya çalışıyorum. Adeta cihazı yeni keşfediyorum ve birkaç sorunum var.
Pod u bilgisayara usb ile bağlarken kendi arayüz yazılımını kurmuyor. Böyle bir arayüz var mı onu dahi bilmiyorum eğer varsa bu programı nereden edinebilirim. Line6 in kendi sitesini kurcaladım ama gözüme çarpmadım. Bilgisayar ortamında kendi tonumu yazabiliyor olmam gerek öyle biliyorum. Konuyla ilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
önce pod hd 500 ün driverını kurman gerek. buna ek olarak bir de programı var bunun hd 500 edit diye. Line 6 Software

all products kısmından hd 500 ü seçiceksin all software kısmından da line 6 monkey i seçersen o senin için çoğu şeyi hallediyo gibi bi şey. işletim sistemini de hangi windowsu kullanıyosan ona göre seçmeyi unutmazsan bi sorun çıkmaz
 
aynen zaten ordan başka bi yerden bulabilceni sanmıyorum. pod hd 500 ü seçtikten sonra all software kısmından drivers ı seçmelisin sonra arama butonuna bas ilk sıradaki driver en günceli. sadece pod hd 500 ün değil birden fazla ürünün driverı da o zaten. driverın solda uyumlu olduğu ürünleri de görebilirsin
 
Çok çok çok teşekkür ederim dostum.
rica ederim takıldığın yerler olursa daha sorabilirsin buralardayım. yalnız programı falan kurduktan sonra ekstra özellikler açılcanı sanma. podun tüm özelliklerine zaten kendi üstünden bilgisayar yardımı olmadan da ulaşabiliyosun. sadece sana kolaylık sağlar bilgisayar erişimini açman. buna ek olarak en önemli getirisi podunu ses kartı çıkışı olarak seçersen bilgisayarında çalan mp3 leri falan amfiden duyman mümkün. bilmiyorum backing track kullanarak mı gitar çalıyosun ama eğer öyle bi şeyler yapıyosan çalan backingtrack'in bilgisayar hoparlörü yerine gitarının bağlı olduğu amfiden çıkması kaliteyi çok arttırıyo sanki canlı olarak bi grupla beraber çalıyomuşsun ve tüm ekipmanlar tek bi ses kaynağından çıkıyomuş gibi oluyo. o kısmını falan halledemezsen de kolay iş önce bi driverı programı kur da :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
tamamdır dostum,line6 sitesine üyelik alımı kısmında biraz daha naz yapmazsa eğer indirip kurucam :) çok teşekkür ederim tekrar:)
 
meraba kolay gelsin line pood 500 kullanıyorum edit programı tamamen indirdim bir sıkıntı yok ama şöyle bir problemim var in ear kulaklığı bilgisayara takıp prosesörün ses kartından kulaklığa ses alamıyorum yardımcı olabilir misiniz
 
bence kulaklığı bilgisayara değil pod'a takmayı denemelisin. bilgisayar üzerinden ses arabirimini pod olarak seçtiğinde, ses çıkış fonksiyonunu bilgisayar donanımına devretmiş olmuyorsun. o andan itibaren istisnai durumlar dışında bilgisayarın ne kulaklık girişiyle ne de line girişiyle bir işimiz yok. sesi artık pod üzerinden alıp dağıtacaksın.
 
Geri
Üst