Vodafone Yeni Kampanya!

Merhaba arkadaşlar dün carrefour 'da tesadüfen vodafone önünden geçerken bir kampanya ile karşılaştım. Nisan sonuna kadar sürecekmiş bu kampanya. Olay şu eski telefonunu götürüyorsun orada expertiz(değer biçme) yapılarak size işte telefonunuz şu kadar eder diyorlar karşılığında Note 4 yada Iphone 6/Plus aylık 80+tarife bedeli olarak 24 aylık taahhüt ile ödetiyorlar. Şimdi bende Note2 var. Biraz köşelerde boya kalkmaları ve arka kasa kapağında çizilmeler var. 500 tl'ye sayacağını aylık 50 + fatura bedeli ile ortalama 130-140 tl'ye Note 4 alabileceğimi söyledi. Sizce ne yapmalıyım ? Note 2 ile Note 4 arasında ciddi bir fark var mıdır ? Iphone 6'yı sevmedim(çift çekirdek olması , ram düşük ve kamera pixelinin düşük olmasından ötürü) . Sizce Note 4 almalı mıyım?
 
iPhone 6 için düşük ram demişsiniz de, applelarda şu olay var. Altta açık kalan programlar ramden yemiyor. Sadece kullandığınız program ram kullanıyor. Bu sebeple iphonedaki 1 gb ram, samsungdaki 3 ve daha üstü rame eşit gibi düşünün. Çünkü samsungda altta duran programlar ramden yiyor. Kamera pixeline gelince, emin ol daha kaliteli çekiyor samsungdan. Bende s4 samsung var şu an. 13 mp kamera. Ama ipad air ile çektiğim fotoğraflar daha net idi. O da sanırım ya 5 mp ya da 8 mp idi. Ben iphone'dan yana kullanırdım kararımı, ki bende zamanında samsung alırdım hep. Tam bir samsung hastasıydım, taa ki ipad alana kadar. Bir daha asla samsung almam diyorum şu an :D
 
İphone 6 plus ile samsung edge karşılaştırma fırsatım olmuştu. Samsung edge 4 çekirdekli olmasına rağmen iPhone 6 plus daha seri, işlemleri daha hızlı yapıyordu. Bunu en iyi oyun yükleyerek anlayabilirsin. Çünkü gerek işletim sistemini, gerekse rami en iyi şekilde oyunlarda kullanıyor telefonlar. Online oyunlarda Samsung edge daha başarısızdı bana göre, çünkü arada kasmalar oluyordu. Ama iphone 6 plus'da böyle sorunlar olmadı. Samsung Edge'de Note4den sonra çıktı sanırım, daha iyi olarak çıktı galiba öyle hatırlıyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Şimdi kampanyada Xperia z3 , Note 4 , Iphone 6 var. Ben apple ürünlerinden IPad sevsemde IPhone'lara hiç ısınamadım sevemedim de. Ondan dolayı hep android kullandım. Şuan Note 2 kullandığım için Note serilerine bir sempatim var. O yüzden gönlüm Note 4 ten yana. Ama eğer note 2 ve note 4 arasında çok fark yoksa almamın mantığı yok.
 
Geri
Üst