Bu Gitar Alınır Mı?

Gitar Bolt-On dolayısıyla tam olarak Chuck'nın kullandığının aynısı değil ve büyük ihtimalle Çin yapımı olsada ( emin değilim ) modifiye manyetikler bence artı puan. Bir adet gene çin yapımı B.C. Rich Vintage Celtic Virgo sahibiyim ama çok da memnunum bence harika bir gitar. Bence denemelisin eline aldığında güven veriyorsa ve neck bağlantısı seni rahatsız etmiyorsa alınacak bir gitar. Fiyat da gayet makul.
 
Gitar çok hoş duruyor. Şuan ben bile bir an düşündüm acaba alsam mı diye :)
Gitarın üretim tarihini de öğrenebilirseniz iyi olacaktır.
2000 öncesi üretim bc richlere benziyor gibi ki durum böyle ise hem fiyat olarak uygun bir fiyata almış olur hemde performans olarak beklediğinizden daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Reverse headstock olması bu ihtimali güçlendiriyor ama uzun süredir bc rich gitarları takip etmediğimden belki yeni üretimlerde bu tarz değişikliklere de gitmiş olabilirler mi bilemiyorum. Bc rich'in kendi sitesinden baktığımızda Stealth one-2 diye yeni üretim modelleri görülüyor ki bu da bolt-on yapıya ve reverse headstock'a sahip. Products | B.C. Rich Guitars - Products | B.C. Rich Guitars

Açıkcası ilandaki gitar oldukça makul görünüyor (tabi herhangi bir problemi yoksa) ve headstock yapısından yola çıkarak ise eski dönem bc rich'lere benzerlik gösteriyor.

Bende de 2000 öncesi Japon Warlock bulunmakta ve 12 13 yıldır kullanıyorum. Hem ilk gitarım olmasından dolayı hemde çok sevdiğimden dolayı hiç satacağımı sanmıyorum.

Şimdiden hayırlı olsun. Ama gitar sahibi ile iletişime geçerek üretim tarihi, headstock arkadasında birşeyler yazıyor gibi onun yakın çekin fotoğrafını alabilirseniz daha iyi olacaktır.
 
Stealth falan görünce hemen bir bakayım dedim, tahmin ettiğim kişi satıyormuş. Ben de Jackson gitarımı kendisinden almıştım. Seyit iyidir.
Gitar da elbette Chuck'ın kullandığı değil ama uzun süre seve seve kullandı diye biliyorum. Hatta Jackson'ı takaslarken kendisine Ltd M400 vermiştim modifiyeli, zaten o sapa taktığı super distortion'da ordan çıkmadır. Sh-13'te önceden benim Jackson'a takılı olandır. Yani gitarda bir sorun yoktur diye düşünüyorum özetle. İlk zamanlar hala Bc Rich'iyle çalıyordu diye aklımda kalmış ki M400 çok çok sevdiğim bir gitar.

Modifiyelerini de düşününce bence stealth seviyorsanız deneyin :)
 
Geri
Üst