Lokal Anestezi 2 Ekim'den itibaren Seni Konuşuyor...

Lokal Anestezi 2 Ekim'den itibaren Seni Konuşuyor...

lokal_anestezi2.jpg


Yine bir pazartesi akşamı. Hava karardı, belki işten çıktın, belki de okuldan. Eve dönüş yolundasın. “Günlerden pazartesiyse başka ne yapılabilir ki?” diye düşünürken bir afiş çarpıyor gözüne, üstünde “Lokal Anestezi: Seni Konuşuyor” yazan. Merak ediyorsun, içeriye girip girmemekte kararsızsın. Adımların seni yavaşça kapıdan içeriye götürüyor ve...
Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor. Hiçbir reyting kaygısı içermeyen, bir televizyon kanalında yayınlanmayan; ama her anında katılımcısıyla interaktif iletişim kurabilen, özellikle katılımcıya yönelik olan ilk söyleşi programı başlıyor. Lokal Anestezi, 2 Ekim’den itibaren her Pazartesi saat 21.00’den sonra IF Performance Hall’da katılımcısıyla buluşuyor.
“Seni konuşuyoruz” sloganıyla yola çıkan Lokal Anestezi, mekan içindeki katılımcılara kendilerini ifade etme ve sohbet etme fırsatı veren bir söyleşi programı. Lokal Anestezi programın samimi ve rahat doğası gereği bir barda gerçekleşiyor; ancak sadece bir bar programı olmaktan çıkıp, katılımcıların ön plana çıktığı çok özel bir aktiviteye dönüşüyor. Katılımcılar, program konuğu ve program sunucusu arasındaki söyleşiden oluşan Lokal Anestezi’nin hedefi çok net: Günün son saatlerini renklendirmek, sosyalleşmek, keyifli vakit geçirmek.
Her hafta farklı alanlardan seçilen ünlü konukları katılımcılarla buluşturan, din, siyaset ve futbol dışında her şeyi konuşan Lokal Anestezi’nin sunucusu; daha önce TRT1, TRT FM, Capital Radio, Radyo ODTU, Radyo Vizyon gibi yayın organlarında seslendirme, prodüksiyon, halkla ilişkiler görevlerinde bulunan ve birçok organizasyonda sunuculuk yapmış olan Erim Özşen. Programın sunuculuğunu üstlenen Erim Özşen sahneyi Türk rock grubu Deja Vu’nun bas gitaristi Tolga Nemutlu’yla paylaşıyor. İkili, konuk ve katılımcılar arasındaki iletişime aracı olurken, programın interaktif akışını da sağlıyorlar. Telsiz mikrofon dolaştırılıyor, katılımcılar kendilerini tanıtıyorlar. “Günün Konusu” şapkanın içinden çekilen kurayla belirleniyor, katılımcılar elden ele dolaşan mikrofonla, gerektiğinde soruyor ya da cevaplıyorlar, konuşuyorlar, konuşuluyorlar. Bitmiyor, Lokal Anestezi programı “Sokaktan Sorular” bölümüyle , bir yandan mekanda bulunamayanların sorularıyla programa katılımını sağlıyor, içeridekilerin cevaplarıyla da interaktif doğasını sürdürüyor. Haftanın konuğunun canlı performansı ise etkileşim içinde geçen keyifli saatlerin ayrılmaz parçası.
Eğlenmek, eğlendirmek, doğallık, samimiyet, kendiliğinden gelişen bir sohbet,rahatlık... Lokal Anestezi’nin yaşattıklarından sadece birkaçı. Haftaya iyi başlamanın en çabasız, ama aynı zamanda en aktif, interaktif yolu. Tek yapman gereken kapıdan içeri adım atmak. Sonra mı? Seni konuşuyoruz...

İpek Atik - Lokal Anestezi Basın Danışmanı

---------------------------------------------------------------------------

2 Ekim Pazartesi - YUNUS GÜNÇE'yle Seni Konuşuyoruz...

yg46_b.jpg


Lokal Anestezi'nin ilk konuğu Türkiye'de bir çok yeniliğe ve deliliğe imza atmış YUNUS GÜNÇE. Bu aralar S'NEK tivi'de 46 adlı programı sunan, kendini "anti-kahraman" olarak adlandıran YUNUS GÜNÇE, 2 Ekim Pazartesi Lokal Anestezi'de sizinle buluşuyor... Erken gelenin oturacağı "etkileşimli-söyleşiye" hepiniz davetlisiniz... Saat 20:00'da buluşmak üzere...

lokalanestezi.blogspot.com
Erim Özşen Resmi Web Sitesi
Tolga Nemutlu Resmi Web Sitesi
 
İyi kurgulanmış güzel bir proje gerçektende.. Ama ne yazıkki Türkiyede tutucağına inanmıyorum.. İhtiyaç yokmu? Elbette var.. Ama neticede olmuyor ne yazıkki..
 
Dün akşam Erim Özşen oldukça ayrıntılı bir şekilde anlattı Lokal Anestezi'nin olayını. Pek bir ilgimizi çekti açıkçası. Bugüne kadar 3 bölüm gerçekleşmiş bile. Yeni haberim oldu bu organizasyondan ve sıradaki konuk ise Aylin Aslım'mış, 30 Ekim Pazartesi akşamı. Katılmak, eğlenmek gerektiğini düşünüyorum.

Bu da resmi siteleri: http://www.lokalanestezi.com/

Saygılar...
 
Ben çok sevdim bu projeyi..yetişebileceğim en yakın program 30 Ekim gecesi oluyor..ve gidecegimde büyük bir ihtimalle..Açıkcası şimdiden merak ediyorum şapkadan ne çıkıcak..
 
Geri
Üst