kutu studyo(sevgi)

  • Konuyu açan the_reddish_blue
  • Başlangıç tarihi
T

the_reddish_blue

profesyonel insanlarla beraber çalışıyoruz,onlar bizi biliyor,biz onları anlıyoruz :))))))))
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
BAŞLIÐI OKUYUN LÜTFEN SİZE AİT OLMAYAN Bİ FORUMDA BULUNMAMANIZI RİCA EDİYORUZ.BİZ ÇALIŞANLARINDANDA PROFESYONELLİKLERİNDENDE EMİNİZ VE MUTLUYUZ.
SAYGILARIMIZLA
 
valla eminim metin abigil bu sayfaları okumuyo bile :) burada boşuna uğraşıp duruyonuz. ben metin abiyi severim çünkü tanırım abim sayılır. sevmeyen adam sevmez kutuyu sevmeyen sevmez kendine. burada kutu aleyhinde bişeler yazmak ayıp, kutu yayarına bişeler yazmakta o kadar gerekli değil çünkü tanıdığım metin abi bu tarz şeyleri iplemez biri gidişp hakkında bişeler yazılıyo filan dese bile duymaz heee nededin diye dalga geçer 8)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
[ :D b]AFERİN İYİ TANIMIŞIN METİNİ,AMA BİZ METİN İÇİN DEÐİL KUTUDA KURULAN DOSTLUKLAR VE KUTU SEVENLER İÇİN AÇTIK BU FORUMU
BU DOSTLUKLARIN KURULMASINDA BÜYÜK PAYI OLAN ABİMİZ
8) METİN AKBABA 8) YA TEŞEKKÜRLER VE BAŞARILAR DİLİYORUZ.[/b][/size] :D
 
müziği bana metin abi ile burak abi öğretti. oradan çıkmış orada takılmış bir sürü dostum kardeşim varken kutu aleyhinde olacak değiliz. ammavelakin ben daima metin abi ile yüz yüze olmayı tercih etmişimdir o bu sayfaları okumadıkça (ki okumuyo 8) ) burda yazılanlar beni pek ilgilendirmez. ama kutunun en eski tayfası bişeler yazarsa taklılırız. oradan özlediğim çok adam var :)
 
o stüdyodan ne adamlar geçti 8) amatör görmemişiniz siz ki bırakın profesyoneliteyi telaffuz edesiniz.bu tarz laflar hiç hoş diil oraya vakitlice nasıl müzisyenlerin girip çıktığını gün boyu ezgide çay içerek göremezsiniz. bu topic madem açıldı tartışma çıkarma olayına girilmesin madem kutuyu eleştirme moduna girilmiş gidin tepki bölümüne yazın ne yazıyosanız. ki zaten külliyen sarfedilen bu sözler öncelikle ayıptır sonra acizliktir. gidin dedikoduyu orada yapın.
 
Studyo Park ve Kutu Ankarada tek. Metin abi, Tuncay abi, Burak abi, Çetin abi ... Hepsi de harika insanlar. Metin abi zaten Ankara'nın en isi davulcusu bunu kimse inkar edemez. Ondan ötesi yok. Kendisi her konserimizde bize ücretsiz ekipman verir. Zil, gerektiğinde amfi. Geçen hafta Ahlatlıbelde bir konserimiz vardı ve aşırı cüzi bir miktara bize tüm stüdyoyu verdi. Davuldan miksere kadar ... Burası aile değil de nedir ? 3 saat stüdyo alıp 2 saat parası verdiğim başka bir yer bilmiyorum ben. Parasında değilim işin. Burası her zaman sizin dostunuz. Insula Bar'da gecenin 23.30'u olmuş biz 4 saattir çalıyoruz kapıda biri belirip önümüzde duruyor. Kim dersiniz, bizi alkışlayan Metin Akbaba ...
 
Studyo Park ve Kutu Ankarada tek. Metin abi, Tuncay abi, Burak abi, Çetin abi ... Hepsi de harika insanlar. Metin abi zaten Ankara'nın en isi davulcusu bunu kimse inkar edemez. Ondan ötesi yok. Kendisi her konserimizde bize ücretsiz ekipman verir. Zil, gerektiğinde amfi. Geçen hafta Ahlatlıbelde bir konserimiz vardı ve aşırı cüzi bir miktara bize tüm stüdyoyu verdi. Davuldan miksere kadar ... Burası aile değil de nedir ? 3 saat stüdyo alıp 2 saat parası verdiğim başka bir yer bilmiyorum ben. Parasında değilim işin. Burası her zaman sizin dostunuz. Insula Bar'da gecenin 23.30'u olmuş biz 4 saattir çalıyoruz kapıda biri belirip önümüzde duruyor. Kim dersiniz, bizi alkışlayan Metin Akbaba ...
 
ANKARANIN EN İYİ DAVULCUSU! kimmiş bu ya? ankaranın bütün davulcularını bi sayın bakayım bana bi? şundan şundan şundan iyi deyin bir? söyleyin nerde? gidip bir izleyecem şu ankaranın en iyisini.. "bu davulcu en iyi davulcu" diyen, belli ki müziğin çok çok küçük bir bölümünden haberdardır.
ağzınızı açmışken onu da söyleyiverin bari, "dünyanın" en iyi davulcusu kim? gadd mı, lombardo mu?
zaten "stüdyo park ve kutu" ankarada tek olmaz, çift olur.
eski kutu tayfası neymiş bu arada? dün 1 bugün 2...

kutuyu orda eleştirdim burda da eleştireceğim. çünkü siz de tepki kısmına, övgü yazıyosunuz di mi? yazmayın diyen yok. ayıp da değil. tüketici tepkisidir bu. siz belli ki tüketici değilsiniz, ahbapsınız. malzeme alıyorsunuz bilmemne... tüketici olanların hemen hepsi yazmışlar dertlerini. metin abi, o abi, bu abi...
"burası her zaman sizin dostunuz" hayır bizim değil, sizin dostunuz.. stüdyo sahibiyle dostluk kurmadan doğru düzgün çalışamayacaksak o stüdyo yerin dibine..

zaten ben stüdyo personelinin tavrından önce stüdyonun kendisiyle ilgili yorumumu söyledim; o kadar kötü PA sistemiyle, dökülen enstrumanlarla, hangi tarz güzelce icra edilir bilmiyorum. grup aynı grup, girdiğimiz her stüdyoda aynı davranıyoruz. ama kutu dışında hiçbiryerde stüdyo sahibinin artisliğini çekmedik. neyse.. yolu kutuya düşenin allah yardımcısı olsun.
 
ya tabii müzikal anlamda yarıştırmak yanlıs ama cidden cok iyi insanlardır hepside gerektiginde denildigi gibi parasız ekipman,bedava studyo gibi kıyakları vardır.

herkes bana metin abiyi kötülüyo ama ben niyeyse anlattıkları tarz da bi davranısla veya saygısızlıkla karşılaşmadım anlatan kişiler ne yaşadı bilemem ama ankarada studyo sahibi olarak gördügüm en ii ve sıcak insanlar diyebilirim

zaten onlarda zmanında bu tarz sorunlar geçtiginden gayet anlayıslı davranıyolar

tabii herkesin kendi yorumu

saygılar
 
buggleyeyes demiş ki:
ANKARANIN EN İYİ DAVULCUSU! kimmiş bu ya? gidip bir izleyecem şu ankaranın en iyisini..

.

bi git bakalım. :twisted:
deki ben orda burda sizi eleştrip duruyom senin bi çalışını göriim de. :twisted: manzarayı hayal edebiliyorum.

yok yanlış anlama... en iyi muhabbetine tepkini anlıyorum .. en iyi demek herkez için zor olur tabi. ama gidip dinleme muhabbetinde çok adam bozmuştur gözümün önünde. belki ondan iyisindir bilemiicem tabi de. du bi bakiim yaa olayında çalışıyla yapamazsa da başka şeylerle mutlaka hüsrana uğratır insanı çok zeki biridir.
 
buggleyeyes demiş ki:
eski kutu tayfası neymiş bu arada? dün 1 bugün 2...
Sen bayaa geri kamışın bu ortamlardan belli, yaşın kaç onu da merak ettim doğrusu.. dün 1 bugün 2 dediğin stüdyo 6 senedir hizmet veriyo.. tabii manga, deja-vu, direc-t, ruj, NBK, Magick, Tuşe vs.. vs... böyle grupların hala haftada en az ki gün geldiğini bildiğim (manga, direc-t, deja-vu başardı.. onlar gelmiyo istanbuldalar artık... sıra öbür babalarda :LOL: ) bi stüdyoda kapı açık olunca çalmaya devam ettiğiniz için laf yemeniz çok normal!!! neden normal diyrum?? çünkü istanbulda izmirde profesyonel insanların stüdyolarına gittiğinde profesyonel davranmak zorundasındır... girer çalar çıkarsın... anfinin üzerinde dans etmezsin, yada şov amaçlı kız arkadaşlarını içeri sokmaya çalışmazsın... madem bunları yapamıyosun, b.k atmatı bırakıp diğer ( şu ardaaaa nickli buraya yazacak kadar hırsa bürünmüş adamların) stüdyolarını tercih edebilirsin.. B arada sen Trioparty'yi hiç izlemedin sanırım... Zira izleseydin ankaradan öyle bir davulcunun çok nadir çıkabileceğini bilirdin :) grup taaen profesyone bir grup ve aynı zamanda stüdyo işletiyorlar... ayrıca TEPKİ bölümünde yazan kişilere baştan sona kadar bakarsak topu topu 5 - 6 kişi yazmış.. hep aynı kişiler doldurup durmuş o bölümü.. E normal yani yüzlerce grup içinden 5 gruba kötü davranılmış olması...
Kutuya gidin, insan gibi takılın içerde ( yani yukarıda saydığım müzik yapan prof. gruplar gibi ) bakın ne kadar güzel tepki alacaksınız ve o insanları seveceksiniz.. bece iki tane adamın lafından dolayı önyargı yapmayın.. gidin endiniz görün.. ayrıca metin gerçeten davul konusunda bi şov yapmasını sterseniz yapar ve sonra burada yorum yaparsnız... ok iyi bir insandır.. hakaten kapıyı çalın, be metinin davul çalışını görmek istiyorum diyin.. yeter... olumsuz bir tepki, kötü bir cevap almayacağınıza dair sizlere yemin ederim... kaç kişi gitti sırf izlemek için ben hatırlamıyorum :)

Sevgiler...
 
Selamlar arkadaşlar, tepkiler veya teşekkürler için bir şey demeye girmedim. :!:
[email protected] 'dan msn yoluyla studyo saatlerinizi ayırabilir, aynı mailadresine e-posta yoluyla tavsiye ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Not: Lütfen tavsiye ve şikayetleri e-posta yoluyla iletin, cevaplanacaktır. Msn başından sadece studyo ve malzeme kiralama hizmeti verilecektir ve msn studyo açık olduğu saatler içinde daima açık olacaktır.

Görüşmek üzere!...
 
Kişisel atışma içerikli mesajların devamı durumunda başlık kilitlenecektir, lütfen mesaj yazarken üslup ve içeriğine dikkat edelim...
 
Geri
Üst