Snakeroot'un Downtown To Ghetto Albümü Ücretsiz Olarak Bu Linkten Indirilebilir

Snakeroot grubunu daha önce duydunuz mu?


  • Toplam oy veren
    15
Mystic dream renk jp musicman gitarı olan lead gitaristli grup doğru yolda ilerliyo demektir :p Geyiği bi kenara bırakıcak olursam grubu daha önce duymamıştım, duyduğum iyi oldu. Yalnız, ilk olarak generation lost'u dinledim, eh işte diyip sayfayı kapatmayı düşünüyodum ki roses whisper your name'e de bi bakayım dedim ve iyi ki bakmışım. Bence iki track arasında dağlar kadar fark var. O fark neden kaynaklanıyo henüz çözemedim ama video klipli bi şey dinliyorum diye oldu sanmayın çünkü ilk defa dinlediğim grupların özellikle videoklipli parçalarını videoklibi izlemeden dinlemeyi tercih ediyorum her zaman. Böylece daha objektif bakabiliyorum ( müzik konusunda objektiflik ne kadar mümkünse tabi ama siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi). Bunları yazdığım sırada soundcloud üzerindeki diğer parçalara da bakıyorum bi yandan ve cidden hala görüşüm değişmemiş durumda. Sadece generation lostu dinleyip kapatmış olsaydım olmamış diyip geçerdim ve gruba dair başka hiç bi şey bilmezdim. Onun haricindekiler cidden kendilerini dinlettiriyor ve çok güzel olmuşlar. Hardcore milliyetçi falan değilim ancak böyle şeyler yapan Türk grupları- (ki ben daha önce hiç böyle bi Türk grubu duymadım) duyunca gelişip ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Teşekkürler ve başarılar, takipteyim.


Edit: bu arada ekleme ihtiyacı hissettim. Elbette sevdiğim grupların beğenmediğim parçaları da var. Onları dinlemeyip geçiyorum ancak yukarıda bahsettiğim generation lost track'i hakkında söylediklerim öyle bir şey değildi. Demek istediğim sanki bütün o trackler arasından generation lost'u bambaşka bir grup besteleyip çalmış gibi geldi bana. Ve işin garibi soundcloudunza baktığımda en çok dinlenme sayısına sahip olanlardan birisi. Umarım benim gibi düşünen fazla kişi olmamıştır yoksa sadece onu dinleyip başka bir şey dinlememişlerdir bile diye düşünüyorum. Torn Apart'ı dinledim ve çok çok daha güzel olmasına rağmen 14 defa dinlenmiş görünüyor.
 
Son düzenleme:
Bu tarzda İngilizce sözlü ve bu kadar profesyonelce iş yapan Türk grubu ben daha önce hiç duymadım. "Roses ..." şarkısını dinlemiştim daha önce, ama albüm genel olarak belli bir çizgiyi ve kaliteyi yakalamış.
Acaba herhangi bir ticari başarı elde ettiler mi diye merak ediyorum.
 
Gayet güzelmiş. Telefonda olduğum için sadece youtube linki verdiğiniz şarkıyı dinleyebildim. Özellikle açıp dinlemem ama bu türü sevmediğim için ama ona rağmen radyoda/playlistte çıksa asla değiştirmem.
 
Geri
Üst