Para Birikimi Ve Gitar

.zaten beğenmedim pek, Marka budalalığını bir kenara bırakırsak bu fiyata alınacak en iyi gitar ama , hss olduğunu sonradan fark ettim. Sana coil tap lı bir H h lazım derim. Js100 falan araştırabilirsin 2. el
 
Ya ben 1 ay önce sahibinden de rg1570 görmüştüm 1200'e. Almayı geçtim 2. el alınmaz mantığı vardı. Hemen satılmış şimdi. İbanezlerin klavye ince olduğu için öncelikli tercihim denemiştim. Zaten 1570 alıp değiştirme ihtiyacı duyan pek yok japon malı gitar manyetik takıyorlar yeni çok memnunlar.
 
Klasik gitarda teknik geliştirme diye bir olay yok. 1000 tl ye güzel gitar bulursun ama bulabilmen için de önce gitardan anlaman ya da gitardan anlayan biri lazım sana.

Bence önce gitardan anlayan birini bul yakın çevrende. İyi kötü bir başlangıç yolu çizer.
 
Bu arada mesajlara şöyle bir göz gezdirdim, ibanez bulursan başlangıç için iyidir. 2007yılında 700tl ye aldığım rg1550'yi hala kullanıyorum. Dediğim gibi vuruğuna, kırığına, sapına, fretlerine, cızlıyor mu, buzluyor mu iyi dikkat etmen lazım. Saydıklarımın bir kısmı gitarı ayarlatarak düzeltilebilir problemler iken bazıları ne yaparsan yap düzeltilemeyecek problemler. Aşırı ucuz ve çok yıpranmış gitarlardan uzak dururdum yerinde olsam. Sen bu dediklerimin hepsini almak istediğin gitarda görebiliyorsan zaten sıkıntı yok. Göremiyorsan görebilen birini bul :)
 
Bunların çoğu eskiden yaşadığım sıkıntılar zaten. Fakat elektronik işi önemli o yüzden bilen biriyle giderim sağol:)
 
Piyasa "sözde" gitarist kaynıyor kardeşim :) ben 20 yıldır çalıyorum. Belli bir levele geldikten sonra zaten elektro da kesmeyecek seni. Bence gitarı aşmalısın..
 
ben her zaman bir amerikan fender'im olsun isterdim. gitarını ne kadar seversen sev, hep en iyisinin hayalini kuracaksın. git en sevdiğin beğendiğin gitarı al. parası neyse biriktir ver.
 
₺1000 de fazla olduğu kanaatindeyim okuduğum yorumların ardından. Daha ucuz, temiz ve sıkıntısız bir ikinci el daha uygun olur diye düşünüyorum. Sabit köprülü temiz bir 2. El ...
 
Geri
Üst