Amfim Yok Nasıl Elektro Gitar Çalabilirim ?

asio4all kurduğunu varsayarak konuşuyorum. program çalışırken asio4all simgesine tıklayıp buffer size denilen naneyi düşürmen gerek. böylece latency problemini büyük ölçüde kurtarırsın. 512 buffer altında çalıştırmanı öneririm. tabi iyi ses almak için, referans kulaklık olmasa da en azından bir DJ kulaklığı gerekiyor.
 
heavy metal tonları almak istiyorum metal tonları almak istiyorum hiç olmazsa türk grupları şarkıcılarının tonunu( duman hayko cepkin vs vs) zevk almak istiyorum yani :) teamviewer ile yapma şansı varmı acaba arkadaşım rica etsem ? :)
kardeş amfisiz bilgisayardan alacağın sadece clean ton olur oda ses kartın yoksa gecikmeli olur. gelgelelim senin bu saydığın tonları sana 200 tl lik bir amfide veremez :) yapabileceğin tek şey (eğerki gerçekten bu işe gönül vereceksen) amfi alana kadar egzersizlerini bilgisayardan yapmaya devam etmek.
 
bilgisayardan iyi ses almak istiyorsan idare eder bir ses kartın olması gerekli gecikme sorunu asio ayarlarından buffer ile düzeliyor 512 ye getirmen lazım asio ayarlardan buffer size idi sanırım. Bu ayarları rahat kaldıracak bir ses kartı lazım sana, onboard ile pek verim alamazsın gecikme olur cazırtı olur baslar tatmin etmez.
Bulabilirsen bir de amplitube 3 araştır internetten o da güzel programdır. latency ortalama 6-7 olması lazım ki ses geç gelmesin net gelsin.
 
Merhabalar, cubase, fl studio gibi programlarla gitarinizi bilgisayara (herhangi bir ses karti araciligiyla) baglayarak her turlu tonla (pluginler) calabilirsiniz
 
teşekkürelr bilgiler için . yalnız boğuk ses gelemsini engelleme şansımız yok değil mi

Boğuk gelmesinin sebebi empedans uyumsuzluğu. Yani bunu ancak düzgün bir enstruman girişi olan ses kartı alarak çözebilirsin. Tavsiyem Sansamp Gt2 gibi veya Character serisi gibi preamp'i analog fakat kabini simüle edebilen ve direkt ses kaynaklarına bağlanabilen birşeyler edinmen olur. Olmadı Pod v2 gibi birşeyler de deneyebilirsin.
 
Geri
Üst