Elimde 100e Yakın Teneke Kutu Var Ne Yapmalıyım?

Sehpa yap böyle bir tane. Üstüne de cam kestir. Bir de annenden bir dantel iste, ört üstüne. Kültürler çarpışması temalı sehpa diye göster eşe dosta
teneke.jpg
ta. (Yerlerse)
 
Yerden destekli ayaklı aydınlatma lambası yapılabilir, kafa kısmı palmiye ağacının yaprakları şekilde üst üste kavisli olarak yapılır. Kapı girişinde askılık yapılabilir ayaklı portmanto tarzında.
 
Aslında elindeki kutular baya değerli. Bir ara arkadaşım Al-Mg geri dönüşümü için uğraşıyordu. Heryerden cola kutusu topluyordu. Özellikle Metalurji Genç veya Metalurji Mühendisleri Odası gibi bir siteye bilgi verirsen çöpe atmaktan kurtulabilirsin.
 
Sehpa yap böyle bir tane. Üstüne de cam kestir. Bir de annenden bir dantel iste, ört üstüne. Kültürler çarpışması temalı sehpa diye göster eşe dosta52740 eklentisini görüntüle ta. (Yerlerse)
tenekelerin üst kısmına da bi pentagram boyadık mı tamamdır :D Koltuk muhabeti hoşuma gitti plywoodddan 2 yan kestirip alttan 1 kaç ağaçla monte ettikten sonra içini kutularla doldurmayı düşünüyorum. 2 projemde bu olabilir
 
Geri
Üst