Les Paul Kasa Gitarlar

O bütçe Esp gitarlar için biraz düşük gibi. Ltd' lerin Les Paul gitarlarını da pek başarılı bulmuyorum açıkçası, biraz itici bir havaları var. Ben Gibson' ları araştırmanı tavsiye edebilirim ama tabi bu tamamen zevk meselesi.
 
80'lerde imal edilmiş Greco, Bacchus, Aria gibi LP kasaları tavsiye ederim. İstanbul'da isen Kadıköy'de SRV'ye uğra. Orada bir Japon Greco LP var, fikir edinmek için de olsa git bir dene. Bu markalar nadir bulunuyor ama genelde güzel çıkıyorlar. Hatta Cort'ın CR serisi var. CR250 üstü ve serinin Customlar'ına bir göz at. Costomlarda Seymour Duncan manyetik var.

Kasan les paul olur sesini mi beğenmedin biraz beklersin güzel bir manyetik alırsın kasasından memnun kalırsın bence ;)

Peki skalası tutmazsa ne yapacak?
 
Şu an satmakta olduğum gitarı önerebilirim, istediğiniz zaman deneyebilirsiniz: Satılık - Schecter Solo 6 Custom E / A (semi Hollow, Piezo) | turkrock.com

Normalde tavsiye başlıklarında kendi sattığı aleti önerenlere içimden kızar, durmam dışımdan da çatarım. Ama gitarı öyle beğendim ki çatasım gelmedi. Nazar değmesin :) Tek kafama takılan, arkadaş tarzını yazmamış, semi hollow gitar hitap eder mi bilemedim.
 
Tamamen bütçe eksenli olarak önerdim, :)

yoksa daha düşük fiyata Schecter Solo 6 Custom da önerilebilir. Diğer önerilen marka/modellerle kıyaslama yapmadım, işte o zaman reklama girer.
 
Schecter Solo 6 (Yukarıdaki ilandaki gitar süperdir ayrıca :)
Prs Se 245
LTD Ec1000T (Kendim kullanıyorum hiçbirşeye değişmem :)
Agile Al3000
Greco-Tokai-Yamaha-Ibanez-Edwards (Bulman zor olabilir)

Yukarıdakileri bulamassan da
Vintage V100
Epiphone
 
Geri
Üst