"türk Işi" Ntv

Arkadaşlar herkese selam. 2004 yılından beri üye olduğum, bir çok arkadaş değil dost kazandığım bu sitede kendi programımızın başlığını açayım tanıtımını yapayım dedim.


İlk bölümde hurdadan bulduğumuz malzemelerle 3D printer ürettik

2.bölümde elektrik süpürgesine mekanizma yapıp tavanda yürüdük.

Bu haftasonu 3.bölümünü yayınlanacak. Cumartesi 19.15 Pazar 22.15 de NTV de.

Türk İşi
Türk İşi | Facebook
@ntv_turkisi twitter
Instagram
 
Ben programı ilk defa elektrik süpürgesiyle ilgili bölüm ile tanıdım ve bir makina mühendisi adayı olarak çok beğendim. Yıllarca elin adamının garajında, dükkanında yaptığı imalatları belgesel tadında izledik. Şimdi bu tür işleri yerli bir programda izlemek benim çok hoşuma gitti. Ayrıca programda emeği geçen insanları burada bulmak da ayrı keyifli oldu :) Ben bundan sonraki daimi izleyicilerinizden birisi olarak bu tür bir programı hazırladığınız için size teşekkür ediyor ve yayın hayatınızda başarılar diliyorum.
 
İzledim beğendim alkışladım. Hem de normal yayın saatini kaçırmışım, bir pazar gecesi 01.30'da tekrarını izledim ilk bölümün. 3d printer yapmak nerden nasıl aklınıza geldi mübarek? Yalnız o tedarikçi arkadaşı biraz hırpalıyosunuz, yoruyorsunuz gibime geldi. Yapmayın lan yazıktır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Kenancım 3D Printer ı gerçekten hobi amacıyla yapmıştık. Bize program yapma teklifi de NTV tarafından bu yaptığımız ilk printer yüzünden olmuştu.
1.Bölümü 3D printer yapmamızın bir çok sebebi var abi. En önemlisi 13 bölüm boyunca göreceğiniz projelerin neredeyse tamamında 3D Printer ı kullanmış olmamız.
 
İnanılmaz gurur duydum, bu tarz programlar ve çabalar hep Nat. Geo. da, Discovery de oluyordu. Çok hoşuma gitti.
Ekranlarda, orucu neyin bozduğunu 1400 yıldır öğrenemeyen kişilere bir sürü programlar yapılıyor ama akıl için emek için, beyin için yapılan pek birşey yok. Açıkçası TV izlemeyen biri olarak (yalan değil gerçekten izlemiyorum, evlilik programı izleyipte izlemem diyenlerden değilim :)) bu programdanda haberim yoktu. Bu başlık sayesinde bilgim oldu videolarınızı izledim ve baştada dediğim gibi eğlenmek dışında gerçekten gurur duydum, helal olsun size, emeğinize ve güzel beyninize. (Kafatası beyin yerine marmelatla dolu olanlara salam olsun (Macar salamı) :) )
 
Son düzenleme:
Geri
Üst