Elektronik Piano Önerisi

Selam arkadaşlar herkese,
Ben sizden bir öneri isteyecektim taşınabilir tuş hassasiyeti iyi olan elektronik piano tavsiyesi istiyorum zamanı gelince elden kolay çıkartabilir bir şey olursa sevinirim birde güncel bir alet olmasını istiyorum bütçe 2000 tl ye kadar şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

İyi forumlar diliyorum :)
 
Hangi amaçla ( ev kullanımı, sahne vbg.) belirtmemişsiniz ama ben tavsiyelerimi vermeğe çalışayım yine de.
Belirttiğiniz bütçe ; son dönemlerdeki kur artışlarından sonra , stage piano alımı için çok sıkıntılı bir noktada duruyor. Dolayısıyla seçenekleriniz bence çok sınırlı bir durumda. Bu bütçe ile güzel bir stage piano almak, günümüz şartlarında hemen hemen imkansız gibi durum maalesef. Ancak buna rağmen bütçeniz civarlarında olan şu alternatiflere bakabilirsiniz :
1-Yamaha P-105 : Tonları ve tuşesi fena değildir. Satarken çok sıkıntı yaşamazsınız.
P-105 - Contemporary Digital Pianos - Digital Pianos - Pianos & Keyboards - Musical Instruments - Products - Yamaha United States
2-Roland RD-64 : Bunun da tonları güzeldir. Tuşesi de idare eder. Yalnız bu alet standart stage pianolarda olduğu gibi ,
88 tuşlu değil 64 tuşludur. Satarken de çok zorluk çıkarmaz.
Roland - RD-64 | Digital Piano
3-Kawai MP-5 : Tonları ve tuşesi bunun da fena değildir. Taşıdığı bazı opsiyonları itibariyle belirttiğim diğer 2 modelden biraz daha fazla imkanları olan bir cihazdır. Satarken ; markanın Türkiye'de çok fazla bilinirliği olmadığı için biraz zorlanabilirsiniz.
Kawai MP-5 Stage Piyano - Zuhal Müzik
Bu arada bütçeniz civarlarında 2.el temiz bir Roland RD-300 serisi bir cihaz bulabilirseniz o da işinizi büyük ölçüde görür düşüncesindeyim. Hatta bence onu tercih bile edebilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Sahne için değil, arkadaşım bakıyor tam bir bilgimiz de yok bu konuda.İki sene kullanacak sonra elinden çıkartacak başka bir ürün bakacak teşekkür ederim bilgileriniz için.
 
Geri
Üst