En Kullanışlı Kapo

Sizce hangisi? Piyasada o kadar çok model var ki, hangisini alsam bilemedim. Hani şu Planet Waves'in modelleri var mesela, ama onları takıp çıkarırken vidayı gevşetmek gerekiyor sanırım. Yoksa öyle bir durum yok mu? @CAJEMIR özellikle sen, gelde bilgi yağmuruna tut lütfen beni :rolleyes:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
MyDukkan.com :: Planet Waves PW-CP-09 Tri-Action :: Elektro ve Akustik Gitar Kaposu

Gerek elektro gitarlarımda gerek akustik gitarımda bu ürünü kullanıyorum. Arkasındaki penalığın ilk gün kırılması dışında hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana yaklaşık 5-6 aydır. Tavsiye ederim hocam :)

Şu ana kadar en çok beğendiğim bu oldu f/p olarak. Açıkçası @duru_s90 dostumun paylaştığı da çok güzel ama fazla pahalı geldi bana :/
 
Valla bende de vidalı G7th var işte öyle sıkıntılı vs değil ya. Yaylı olanlar bence daha sıkıntılı aman oturmadı aman hizaladı kaydı cart curt oluyor. Sen vidalı modelleri bir mağazada dene.
 
MyDukkan.com :: Jim Dunlop Trigger Electric Guitar Capo :: Elektro Gitar Kaposu

10 yıldır bunu kullanıyorum.bi ara kaybettim yenisini aldım. hala ilk günkü gibi.

Jim Dunlop'un bu modelini yıllardır kullanıyorum, ucuz çin taklitleri oldukça sertler ve verimli çalışamıyorsunuz, Dunlop'un yayı oldukça yumuşak ama kesinlikle gevşek kalmıyor, bağlama-gitar-buzuki hepsinde de başarılı sonuçlar veriyor, kaybetsem yine aynısından alırım :)
 
Geri
Üst