Dede

Evet kaydı bi arkadşımızın evinde yaptık ve çok kısıtlı
bi zaman içinde oldu. Çünkü herkesin okulu başlıyodu. hepimiz farlı yerlerde okuyoruz. Bu yüzden hatalarıda düzeltemedik elimizden geleni yapmaya çalıştık bi de ilk kayıt. Ayrıca beğendiğinize çok sevindim.Sizede başarılar...
 
Bugün Hücum kayıt için İzmir'e gittik. Kayıda başladık her şey iyidi elimizde dağıtabileceğimiz iyi bir kayıt olacaktı ama ille bir aksilik olacak ya, Son 5 dakkika kala falan program hata vermiş ve kendini otamatik olarak kapatmış, tabi bizim kayıtlarda gitti. Bir daha baştan alamaya zamanımız yoktu. Umarım 2. denemde her şey iyi olur ve şarkılarımızı sizlerle paylaşabliriz. Zaten bu müzik olayına girdiğimizden beri konserlerde, programalarda bir sürü aksilikle karşılaştık. Diğer gruplardan da gördüğüm kadarıyla herkesin başına böyle olaylar geliyor... Bu amatörlerin kaderimidir bilinimez. Bunuda burda paylaşmak istedim.
 
Şarkınızı dinledim arkadaşlar ve çok hoşuma gitti!ilk başta böyle gayretli bir şekilde müzik olayını götürdüğünüz için kutluyorum.Şarkıya gelince gayet güzel olmuş,kayıt olayı da fena değil.yeni kayıtlarınızı sabısızlıkla bekliyorum.hadi kolay gelsin
 
Emre sen bana inanmasanda gerçekten kayıt güzel olmuş.Atlı karınca bence tutacak bir şarkı olmuş.Bunu daha niye şimdiye kadar dinletmedin?Başarılar.
 
Demoları dinledim cok güzel olmus..Cekim iyi olduktan sonra cok iyi seyler yapacağınıza güveniyorum. Basarılar..
 
Beğendiğine çok sevindim santinista. Nakaratta ki aksaklığın bizde farkındayız. Onu düzeltmeye şansımız olmadı. Şimidi aynı şarkı ve birde yeni bir şarkıdan oluşan hücum kayıt yaptık(daha öncede belirmiştik)Onları en kısa zamanda internete yüklencek. İstersen sana postaylada cd yollayabiliriz. Yoruların için tekrara çok saol.
 
Geri
Üst