Mersin'de Pickguard Yaptırabileceğim Yer

strat kasa gitarımı yazın modifiye etmek istiyorum bu yüzden en az 3 en fazla 4 potanslı hh bir pickguard a ihtiyacım var bu şekilde bir pickguard var mı bilmiyorum ama eğer yoksa yaptırmak istiyorum. Ankara veya mersinde böyle birşey yaptırabilir miyim? forumu araştırdım kesin bir bilgiye ulaşamadım
 
Merhaba. Ebay' de deliksiz pickguardlar satılıyor. Sadece manyetik delikleri olan. Gerisini isteğinize göre siz açıyorsunuz. Envai çeşit ve desen mevcut. Çok hoş pickguardlar da var. Bir göz atın derim. 75€ a kadar vergi de ödemiyorsunuz. Feedback puanlarını gözeterek alışveriş yaparsanız %95 ve üzeri puan alanların kargoları genelde 15 günde geliyor.

Onun dışında ahşaptan harika pickguardlar yaptırabilirsiniz lüthier' lere. Ankara' da kim vardı hatırlamıyorum şu an. Ancak başka şehirlerdeki lüthier lerde yardımcı olacaktır bu konuda. Ahşap pickguard çok tatlı duruyor ayrıca :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ahşap pickguard hiç aklıma gelmemişti ancak şuan kafamda yeni bir evren oluştu neler yapabilirim diye çünkü iki amcam da mobilya satımı ve üretimi işinde olduğu için atölyede istediğim her şeyi kendim yapabilirim :)
 
ahah ben amfilere hastaydım ya boyum kadar marshall vardı iki tane ozamanlar da pek anlamazdım amfi olaylarından görünce acayip hoşuma gitmişti ama gitarlar feedback yapmasın diye amfiye dönüp bakamıyorduk ya :D
 
Geri
Üst