Acil Yardim Gitarimin Klavyesi Kaymiyor

S

semmihabi

Arkadaslar gitarimin uzerinde fabrika cikisi teller vardi 010 dadario galiba bakima vermeden 3 gun once limon yagi surdum klavyeye adeta ucuyordu fakat sonra bakima verdim elixir tel takilmasini soyledim bakimdan aldigimda gitarin telleri cok kaygan ama bendlerde klavye beni cok rahatsiz ediyor bu sizce tellerden midir yoksa acaba cok limon yagi surulmesinden mi ? Bu arada gitar epiphone les paul tribute plus outfit.
 
Limon yağıyla sil sürüp üstünde bırakma. Ama kurutmada tamamen. Limon yağından olacağını sanmam. Ama çok limon yağı sürüp üstüne çalmışsan ağaçın dış yüzeyi yumuşayıp aşınmış olabilir. Ama öyle olsa anlardın.
 
Ben gitarı bakıma verdiğimde eşik seviyesini olması gerektiği seviyeye getiriyorlar, yani telleri sapa yaklaştırıyorlar. Bende bu şekilde çalmaya alışkın olmadığım için bendlerde sıkıntı yaşıyorum, belki sizde de limon yağı dışında buna benzer bir sorun olabilir.
 
Şimdi gördüm gitar modelini yazmışsın, klavye şu an temizlenmiş vaziyette olduğu için sana öyle geliyor. Birkaç haftaya o hissiyat değişir. İşin doğrusu limon yağı tellere de bulaşınca ister istemez kaygan hissediyorsun ancak temizlenmiş klavyedeki limon yağı birkaç güne emilip kayganlığı geçince takılıyormuş hissine kapılıyorsun. Ancak klavye biraz kir bağlayınca yine daha akıcı hale geliyor merak etme. Bir de elixir diğer markalara göre birazcık sert bir tel bent yaparken daha fazla kuvvet uygulaman gerektiği için böyle bir hisse kapılıyor olabilirsin.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst