Amfi Seçimi - Marshall Avt20 - Valvestate 15r - Blackstar Ht-1r

Merhaba.
Daha önce Micro Cube, Spider IV 15 ve türevi amfiler kullandım, ama biraz daha sıcak tonlar arzuluyorum artık. İkinci elde 300-600 lira arası bir bütçem var, saydığım amfiler de bu aralıkta satılan ürünler. Evde kullanacağımı belirteyim. Yavaş yavaş pedal dizmeye de başlayacağımı da belirteyim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Zamanla pedal edineceginizi de belirtmissiniz. Fakat burada soyle bir durum var. Eger cok kapsamli bir setup olusturacaksaniz Marshall seceneklerinizden birisini secmek mantikli olabilir. Fakat bir delay, reverb, eq, booster seklinde olacak minimal bir setup olusturacaksaniz Blackstar tercih etmeniz daha mantikli olacaktir kanimca.
 
Daha önce Marshall Avt20 ve Blackstar HT 1r modelini İbanez s470 gitarımla kullandım ikisininde sesi gayet tatmin ediciydi ancak bana sorarsanız ht1r daha mantıklı, tonları daha sıcak ve hissettiriyor diyebiliriz. Ancak eğer elinizde biraz daha bütçe biriktirme imkanınız varsa ht 5r modelini öneririm. Gerek sert gerek yumuşak tonlar olsun ciddi anlamda çok profesyonel sesler elde etmenizi sağlıyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Yorum için teşekkürler kaancan98, elimde iki amfi var satacağım, ikisini beraber satarsam ht-5r modeline yönelmeyi ben de düşünüyorum aslında, bakalım.
 
Geri
Üst