Hayal (Alternative Rock) Ankara

Yeni bestemizin (aslen eskide Hayal'in yeni kadrosu ile yaptığı düzenleme ile) kayıdı tamamlanmıştır arkadaşlar. Kendisini anatolianrock veya hangibar sayfamızdan dinleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz teşekkürler.

İyi günler.
 
Hayal Grubu'nun dinleyici kitlesine seslendiği ilk şarkı olan İstanbul'u Terkederken son versiyonuyla karşınızda... 2007'ye böyle bir başlangıç yapmak herkesin hayali olsa gerek!! Şarkıyı web sitemizden dinleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz...
 
gençler nasılsınız seviyorum sizi.konserlere devam başarılarınızın devamını.yahu biraz konser verelim artık:)tabiz veriyorsunuz ama biz:Spasifiz.neyse hepinizi öpüyorum arkadaşlar:)
 
Sağol cihan. Çalışmalarımız sürüyor işte yeni besteden sonra ne yapacağımıza karar vermeye çalışırken finaller girdi biraz suskun kaldıkta bakalım ilerleyen günlerde birşeyler planlıyoruz. Umarım güzel olur herşey.

Bizde sizi seviyoruz da artık bi yoluna koyun şu işleri dimi. :)
 
Öncelikle teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için.

19 Ocak 2007 saat 21:00 da Nedjima Bar da sahne alacağız. Bir aksilik çıkmadığı sürece ayrıntılar bu kadardır. Ertelenme gibi bir durumda yazarız buraya perşembe günü tekrar bakarsanız kesinleşip kesinleşmediğine boşa gelmemiş olursunuz.

Teşekkürler. İyi günler.
 
Programda değişiklik oldu arkadaşlar nedjima konseri haftaya karar verilmemiş bir güne ertelendi. Onu belli olduğu gün size ileteceğiz.

19 ocak Cuma günü ise 17:30 19:00 saatleri arasında Kavel Bar da olacağız.

İyi günler.
 
Konserlerinizde ne yazık ki olamayacağım:(Umarım çok güzel geçer.
Bu arada Korhan teşekkür ederim.Radyodan aradılar.Sen vermişsin adımızı.Eyvallah.
Kolay gelsin...
 
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... Ayrıca konserimize göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkürler. Besteler hakkında daha detaylı yorumlarınızı bekliyoruz...
 
çook eğlenceli bi programdı :) yanılmıyorsam HAYAL bu günde tunalı gölgede kavel i kacıranlara duyrulur ;)

IMG_1584.jpg
 
ilk önce bizi dinlemeye gelen herkese ayrı ayrı teşekkürler gelemeyenlerin canı saolsun onlarıda bekliyoruz en kısa zamanda :) daha sora bu güzel kareyi ekleyen ipeeeek e sonsuz teşekkürler :)
ve asıl önemli haber
23 ocak 2007 SALI günü saat 21.00da NEDJİMA BAR sahnesinde olucaz izlemek isteyen herkesi bekleriz....
 
Geri
Üst