Minimum Bütçeyle Hard Rock / Slash Tonu

Benim sana tavsiyem gitarını satıp Cort Cr250 ve bahsettiğin pedalı alman olacaktır. Hatta imkanını bulursan Cr Custom al, manyetikler seymour duncan burgular kluson falan malzeme olarak Cr250 ile arada baya fark var yani. Şimdi bu gitara o manyetikler bana mantıksız geliyo açıkçası 500 liralık gitara 500 liraya yakın manyetik modifiyesi oluyor yani sonuçta. Yine de sen bilirsin ama elindeki gitara ne yaparsan yap şu anki Les Paul arzun ve alacağın düşük verim ilerde canını sıkacaktır.

2.El cort cr-250 bulamadım bulsam bile deneme imkanım olmiyacak.Fikri olan varsa yardımcı olabilirmi şu manyetik konusunda.

Edit : Bunları bulabildim

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-cr200-gold-top-elektro-gitar-192187910/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-cort-cr-250-175890834/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-200-les-paul-kasa-amfi-dahil-212850752/detay
 
Son düzenleme:
Bence sahipleriyle bir konuş, get açıp kargoyla gönderirlerse bi bak. Dediğim gibi gitarına mantetik takarsan çok kısa süre sonra değiştirmek istersin gitarını. Les paul istiyorum diyosun zaten, cr250 en mantıklısı olacaktır.
 
Bu get olayı ney oluyorki.

Edit : Biraz baktım eğer bu get aracılığıyla alabilirsem güzelde olur.Cr200 ile 250 nin çok farkı varmı

Çok fark yok,ama almışken cr250 al.Biri transparan boyalı ve flame maple kaplama diğerinde full maun gövde.CR200'ü denemedim o yüzden çok bir şey diyemem.
Bu arada CR200'de çok şekil bir şey hani alma demem ama git bir dene öncelikle.
 
Bilmiyorum şuanda ama ben önceliği amfiye vericem sanırım amfiden hiç memnun değilim bir roland 15l veya marshall mg15 ile değişirim heralde.Zamanlada pedal ve gitarı üstüne koydummu tamamdır.
 
Merhabalar bende bir Slash ve gary Moore hayranıyım hemde çok o yüzden olanlara yakın tonlar elde etmek istiyorum en çokta Slash tonuna yaklaşmak istiyorum ekipman olarak Gibson les paul studio 2012(push/pull var) amfi olarakta Blackstar ht1r amfim var birde Boss Ge-7 eq pedalım var sizce ne yaparsam yaklaşırım sizce
Not: amfi bu hafta sonu gelecek
 
Merhaba Blackstar ht1r amfim var birde Boss Ge-7 eq pedalım var o pedalı satıp metal muff pedalı alsam Nasıl olur Slash ve gary Moore tonları için çok mu gelir veya öneriniz nedir?
 
Merhabalar yine ben kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum sizce Blackstar ht1r için İbanez Jet drive mı iyi yoksa Mxr Classic overdrive mı daha iyi olur
 
Geri
Üst