Pop-Up(Alternatif-Pop)-Ankara

2006'nin başında kurulan [Pop-Up] ' ın şuanki kadrosu ;

Vokal: Cansu
Ritim Gitar : Arda
Solo Gitar : Emre
Bass Gitar : Otcan
Davul : Orkun

[Pop-Up] 'ın amacını ; Pop'a yakın olan şarkılarla uğraşmak onları biras biras üzerinde oynamak, dinlenebilitesini değiştirmeden tarzımızı yansıtmak olarak belirledik!

Ata'mız olarak belirlediğimiz "Klasik Alternatif Rock Repertuarından" biraz olsuun uzaklaşmak istedik! Pop şarkılarının yanında, eğlenceli bulduğumuz her tür üzerinde yoğunlaşarak kendimizce Pop-Rock yada Alternatif-Rock olarak nitelendirdiğimiz tarzımızı oluşturduk!

Şuan için MD2'de kaydettiğimiz 2 şarkımız(biri cover, diğeri beste) bulunmaktadır!

www.purevolume.com/popupband adresinden ulaşabilirsiniz! dinleyebilir, download edebilir, FAN'ımız olup bizi mutlu edebilirsiniz :)


Ayrıca yakında sitemizde gelicek! Biziim tembelliğimizden bugüne kadar açamadık! yakında www.popupband.com'da gelicek !

Şimdilik bukadar Efendiim! Zahmet ediip "kimmiş ulen bu garip isimli grup " diyerek zaman ayırdığınız içiin Çok Teşekkür Ederiz..! :)

Buda Logo'muz :

popuplogo3nc3.jpg
 
Arkadaşlar Hayırlı Olsun Sayfanız...
Umuyorum Başarıya En Güzel Yollarla Ulaşırsınız ;) İlk Konserinizde Bol Şans Diliyorum ...
29 Ekimde Görüşürüz...
 
arkdaşlar parçlarınızı dinledm fena deiller 8) bikaç parça daha koyarsanz ii olur.. konserde de başarılar görüşrz umarım orda..
 
bir istanbullu olarak ilk konserinizde bulunamıcamı öncelikle belirtmek istiorum:( ankaraya gelemiorum ama en yakın zamanda 2. konserde sizleri ist.da görmek istiorum:) DİMİ ORKUNCUM :) buarada 'acele' süpper olmuş;)ama ben bikaç parçanızı daa dinlemek istiorum onuda eklim:) ilk konserinizdede POP--UP grubuna bol şanslar ..başarılar arkadaşlar;) istanbula beklioruz
 
Tesskür ederis.. ii dilekler içiin!! Ayrcc Kayıtlarımızla ilgilii yorum yapmanız(eksiklerimiz artılarımız vs..) grupp içiin hatalarımızı görmek içiin çok faydalı olucaktırr!! ..
 
Gitar tonları biraz daha iyi olabilirmiş,ayrıca davulun (program değilse,ki bana değil gibi geldi) mikrofonlanması biraz daha iyi olabilirmiş... Ama gayet güzel tam gaz devam..
 
mky demiş ki:
Gitar tonları biraz daha iyi olabilirmiş,ayrıca davulun (program değilse,ki bana değil gibi geldi) mikrofonlanması biraz daha iyi olabilirmiş... Ama gayet güzel tam gaz devam..

Kalite olarak istediimiz sound olmadı tabikii cunku Hücum-Kanal bi kayıt.. Gitar tonlarını bilemiceem =) onlara gerekli kişiler cvp verir..amaa davulda eet mikrofonlama cok dahaa ii olabilrdi! artık bidaki kayıtta daa olmasını diliorz!! ..

cok tessekkürler yoruum içiinn..
 
Geri
Üst