Cort Turkish Edition

rengi kırmzı olsa daha iyi olurdu ilginç motifler filan. hiçdiilse türk olduğu nu bastıra bsatır belli ederddi bu şekilde çok sıradfan normal bi elektryu al klavyeye yapıştır ay yıldızı bitti.
 
ay yıldızlı gitar hic de güzel olmamış, alakasız yerlerde bayrak kullanımı çok saçma..türkiyeye özel gitar üretilmesi cok güzel bişey ama bayraklı mı olmak zorunda?
 
cok siradan olmus sanki o inlay yapistirma gibi duruyor aslında ayyıldız, iki humbucker arasında yıldız ve koprunun hizasında büyük bi ay olsa ve gitarin rengi doğal olarak kırmızı olsa ve inlaylerin hepsi renksiz ayyıldız olsa cok daha guzel olur bence birde headstockta cort logosunun altina sağa doğru guzel bi yaziyla Turkish Edition yazsa guzel olmazmı sizcede?
 
benimde aklıma aynen bu geldi.tek farkı govde boyası yerine dalgalanmıs bayrak seklinde custom grafik.inlayerler.ve pot kafalarında evl serilerindeki gibi inlay bole ay yıldız.

bi gün boıle bişeyi jackson custom shop a yaptırıcam :D
 
Arkadaşlar yorumlarınız ve değerli fikirleriniz için teşekkürler.

Gördüğünüz gibi kimimiz gövde de daha büyük bir Türk Bayrağı istiyor, kimimiz hiç bayrak olmasın diyor. Kimimiz siyah olsun diyor kimimiz kırmızı.

Ben değişik, teknik olarak üstün ve dizayn olarak ta olabildiğince sade olmasına karşın Türkiye'yi çağrıştıracak bir dizayna sahip olduğu kanısındayım. Dolayısıyla tabii ki herkes "%100 tam benim zevkime uydu" demeyecektir. Açıkçası benim zevkime de %100 uymuyor. Ama herkes için bir orta yol olduğu kanısındayım.

Gitarın dizayn ve teknik gelişim süreci boyunca onlarca değişik prototip üzerinde çalışıldı. Nihai olarak yukarıda gördüğünüz gitar ortaya çıktı. Dizayn olsun teknik özellikleri olsun kendisine rakip bir model kabul etmeyecek fakat bir yandan da "Turkish Edition" teması ile bağlantısını koparmayacak ancak olabildiğince sade bir gitar oluşturuldu.

İlk üretim sonrasında alınacak daha detaylı ve gerçek resimleri aralık ayı içerisinde göndermeyi planlıyorum.

Diğer bir konu da bu olayın önemini iyi kavramaktır. Dışarıdan birinin gözüyle bakmak gerekirse, desteklenmesi gereken bir proje olduğu kanaatındayım. Diğer herhangi bir firmadan bu derece önemli bir gitar üretimi teklifine nasıl bir cevap alacağınızı hayal etmenizi öneriyorum. Ayrıca teknk detaylara bir kez daha göz atmanızı tavsiye ederim.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
 
çok boş gözüküyor istediğin bi luthier'e klavyeye sedef bile yaptırtırsın.

çok değişik yaklaşımlar olabilirdi desen olarak,bilhassa osmanlı dönemlerinde gezinmeden güzel ay yıldız motifleri olabilirdi.ama tabi tercih başvuranın olmuş biraz.
 
Bence bu şekilde olacağına hiç olmasın daha iyi... Özellikler renk filan da güzel aslında ama Turkish Edition kısmı olmamış pek...Gövdede belirgin birşeyler olsa daha iyi olurdu sanki... Bide pek bi ortak nokta olmamış sanırım birinin zevkine göre olmasındansa kimsenin zevkine uymasın daha iyi gibi olmuş:)
 
çok iğrenç olmus.allah korusun cıkartmasınlar lütfen :)
alakasız olmus inlay.bencede kırmızı bir gitar olmalı ve ay yıldızlı inlayi olmalı burağin dediği gibi.bu sekilde cıkartmasın cort yoksa satılmaz :D

edit :

bu arada yapan arkdaş yanlıs anlasılmasın.bu tamamen zevk meselesi .ama estetik olmamıs.daha güzel bir prototip cıkarırsanız onada yorum yaparız.daha iyisi yapılmalı mutlaka
 
klavyede perdeler arasinda noktalar yerine ay yildiz manyak olur. gövde kırmızı olur ve abartı bir şekilde olmadan bi şekilde ay yıldız konabilir gövdeye.
sl1 lerin skull modelleri varya onun gibi böyle orjinal sanki 3D gibi
 
hocam bence gövdenin tam üstünde,manyetikleri ve köprüyü içine alacak biçimde bir ay,büyük bir bölümü manyetiklerin arasında ve bir bölümü manyetiklerin üzerinde yıldız olan kırmızı bir gitar tasarlansaydı daa bi iyi olurdu...Zevk meselesi yine de...
 
beğenmeme hakkım var.illede güzel diyemem kusura bakma.ben böyle bir gitarı hayatta satın almam.fikrim budur.saygı göstermelisin.dürüstçe kötü olmus demek yapıcı bir eleştiridir ;)
 
Geri
Üst