Melez

Arkadaşlar, Melezin bugünle beraber Star, Skytürk, Flash, TGRT, Atv gibi kanallarda haberleri çıkmaya başlıyor... Tüm Türkiye'ye tüm anti-soad'cıların sesini duyurmayı hedefleyen ve bilmeyenlere bu olayı göstermek isteyen ve tekrar gündeme getirmek isteyen Melez artık başlıyor... Bu hafta tüm kanallarda haberi yayınlanacak olan ve bu olayla ilgili bayram dönüşü canlı yayınlara katılacak olan Melez, hepimizin sesi olmaya hazırlanıyor... Ayrıca bayram dönüşü DMS Müzik'ten albümü de çıkacak olan Melez, tekrar tekrar söylüyorum : bu konuyu tekrar gündeme getirmek ve bilmeyenlere de anlatmak için bu yolda!!... Ayrıca Melez s.o.a.d'ın yapmış olduklarını günde binlerce kişinin ziyaret ettiği magazin ve haber portallarında göstermeye başladı bile...Melez'in bu konuyla ilgili haberlerine ulaşabileceğiniz adresler :

www.haberbizde.com ( bir gün manşette kaldı.. şu anda video ana sayfada )

www.sonsaniye.net ( İki gün en çok okunan haber oldu.. Şu anda en aşağılardaki videolar kısmında.. Yorumları mutlaka okuyun, ülkü ocakları bile destek veriyor )

www.medyafaresi.com ( en önemli haber portalı... Yaşam bölümünde iki gün manşette kaldı şu anda da ikinci haber,ayrıca ana sayfada resimli büyük başlık haberi var )

Melez'in Klibi İçin : http://www.youtube.com/watch?v=SguiNJ-9WsI
 
Metin ve Burak üstadlar :twisted:

Bizlerin müzik hayatına başlamasına sebep olan insanlardandır :)

Şahin burada olacaktıda bu günleri görecekti ah ah...

Başarılar... ;)
 
Ülkü ocakları bile destek veriyormuş hala kafanız basmıyor bu faşistler diyorum hala uzun saçlı küpeli diye arkadaşlarımızı tartaklıyor, bıçaklıyor, tehditler savuruyorlar. Tek tip kafasız insanlar yaratmaya çalışıyorlar başarmışlar galiba.
 
Arkadaşlar bu arada bazı yanlış anlamalar varmış sanırım.. Trioparty devam ediyor... Melez de devam ediyor.. Yani melez kurulduğu için trioparty bitmiş falan değil.. İlgililere duyurulur...

MELEZ'in s.o.a.d karşıtı KLİBİ İÇİN : http://www.youtube.com/watch?v=SguiNJ-9WsI
 
Tebrikler, güzel bir çalışma olmuş. Bence bu konu yıllar önce ders kitaplarımıza konulmalı ve insanlara anlatılmalıydı. Birçoğumuz bu konuyu ilk kez System'ın şarkılarından öğrendik. Bana göre bu toplumsal bir ayıptır. Bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da pasif kaldık ya da bırakıldık.
Ayrıca insanın ülkesini ve geçmişini, ona küfreden birine ya da birilerine karşı savunması sadece bizim toplumumuzda faşizm olarak adlandırılıyor sanırım.
Rock müzik başkaldırıdır, asiliktir gazıyla uyumaya devam..
 
Melez i sonuna kadar destekliyorum bu girişimde, haber kanalarının da olayı desteklemesi ve klibin TVlerde yayınlanması belki birilerinin bu konuyu tekrar gündeme getirmesini sağlar diye düşünüyorum.
 
Tüm İnternet alemi izledi klibinizi ve oyunu verdi :)) hadi artık TV'de görelim.. Bu arada www.anti-soad.org 'da okuduğum habere göre, parçanın ingilizcesi ve ingilizce olan yeni bir klibi hazırlanıyomuş... Süper bir haber.. Tebrik ederim
 
Melez, klibinin yayınlanmasının ardından aldığı olumlu tepkiler ve istekler doğrultusunda Ankara ve İstanbul'da bar programları ve konserlere başlayacak.. Geçenlerde Almanya'da yayınlanan tartışma programında Melez'e 40 dk. ayrılması, klibinin 4 kere gösterilmesi ve programın sunucusunun "telefonlarımız kitlendi", "şimdi melez grubuna canlı bağlantı yapıyoruz" demesi ve bu bağlantının gerçekleşmesi gerçekten süperdi. Bu programı youtube'ye koyacağım ama henüz aktaramadım.. Buradan takip edebilirsiniz veya youtube'ye Melez yazmanız da yeterli..

www.grupmelez.com

www.myspace.com/grupmelez

www.melezonline.tr.cx
 
melezzzz...buldum sonunda sayfayı..

klip güzel amatör bi gruba göre standardın üzerinde bi çalışma olmuş. hatta bi çok profosyonel grubun klibinden çok daha iyi.

solistin sesi insanın derinliklerinde etkileşimler yapıyor kastettiğim insan ben!! bu arada.

saund da süper ,sadece klip şarkısında değil diğer parçalarıda oldukça beğendim..

ee daha ne olsun.. hoşgeldiniz..şimdi sizinle bu yola devam etmek düşer bize..taşı olmayan yollarda uzuuunn soluklu bi macera beklesin melezi..

sevgi saygı aşşkkkkk..
 
Geri
Üst