Unformal

Unformal - Azerbaycanda 2000 yılında yaranmış alternativ metal grup. Hem azerbaycanca hem de ingilizce parçalarını yaparlar. Ve artık grup tüm parçalarını ingilzceden azerbaycancaya yapacaklarına kararlılar. Azerbaycanda hala uyumakda olan Rok müziği "uyatmag" çabasında bulunan gruplardan desem sanırım hiç yanılmam. Sanırım bu topic Azerbaycanda Rok müzik varmı deye merak edenler için iyi bir şey olur. Bu ayın 21-i Baküde büyük bir solo konser verecekler.

Resmi site: www.unformal.rock.az

http://www.unformal.rock.az/mp3.htm buradan grupun parçalarını indire bilirsiniz.
 
oo arkadasım iyi ki de açmıssın bu konuyu.
unformal gerçekten azerbaycanın gelecek vaad eden gruplarından birisi.hem ingilizce hem de azerice müzik yapıyorlar.

Rustam Mamedov - Vokals
Delya Kyazimova - Vokals
Imran Rzayev - Guitars
dj LOOPer - Guitars, Dj, programming
Farida Jaffarova - Bass
Ujin Manukhin - Drums

müzikleri eastern metal olarak tanımlanıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=KzIeBSLc8c4 bu adresten kliplerini izleyebilirsiniz.
 
Selam.
Ben Unformal hakkinda yazdigivizi qorub chox sevindim. Menim adim Fuad. Ve men demek isteyirem ki Unformal bizim fexrimizdir. Azerbaycanin en maraqli ve professional qrupudir. Eshidtiyime qere onlar indi yeni album uzerinde ishleyirler. Onlar hakkinda www.myspace.com/unformalband sehifesinde daha etrafli oxuya bilersiniz.

Ugurlar.
Fuad
 
klibinizi izledim... ülkemizde rock müzik ağırlıklı yayın yapan dream tv'de klibinizin yer almasını isterim.

betacam yada dvd formatında klibinize ulaşmamız mümkün mü?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Ben Unformal fanı olmasam da Türk ve Azerbaycan rokerlerinin bir arada çalışması çabasında bulunuyorum. Unformal frontmeni Rustama haber ederim inşallah sayın Güven Erkin Eral. İnşallah her konuda olduğu gibi bu konuda da bir çalışmaya devam ederiz. Bi daha dikkat edenler saygılarımı kabul etsin)
 
ya deyirem azeri ola ola unformalin klipini gore bilmedim deeee andir krosnamizi da kulek salib d-ye de baxa bilmirem. voopwim narod klip voopse necedi???
 
emoon benim amcaoğluyuş site aracılığıla farkettik:D unformal falan demişti ne diye bakayım deidm, hatırladım bu grubu, yüxexeste izlemiştim. çok hoşuma gittiğini söyleyemem ama azerbaycandan bu şlekilde bir grup çıkması büyük başarı. ayrıca dil çok acayip geliyor:D
 
eveeet... Unformal'ın bassisti ve davulcusu grupdan gitdi. Nedenini bilemedim. Ama, bandda kalan diğer elemanlar unplugged konser vermek fikrindeler. Nasıl olucak bilmiyorum ama grup için davulcu ve bassist aranıyor. Gerçi kendilerinin tarzlarına uygun birilerini arıyorlar. Hadi arkadaşlar, hayırlısı, başaracağınızı biliyorum))
 
hamiya selamlar. Unformal'in bassisti ve davulcusunun grupdan gitmesine sabep grupla produsser arasinda kontraktin shartlerini onlar tarafindan kabul etmemesi oldu. Shimdi bassist ve davulchu ile konushmalar aparilir ve yeqin ki onlar yeniden grupa donecekler.
 
Unformal olarak biz hepinize derin teshsekkurlerimizi bildiririk ve rica edirik desteyinizi esirgemeyisiniz. Shimdi grup Kiyevde (Ukrayna). Son klipimiz Sonsuz yol Ukraynanin musiqili kanali M1-de yayimlanir. Biz Guven abiden de bir cevap bekliyoruz. Ne zaman o bize ok verse biz hemen Istanbula da geleriz:)
 
Geri
Üst