Lösev'e Yardım

Öncelikle herkese merhaba.Yakın bir arkadaşımla birlikte her hafta sonu Kadıköy'de sokakta gitar çalmaktayız.Herhangi bir maddi beklenti olmadan yapıyoruz.Gelen parayla kendimize ıvır zıvır alıyoruz ve çok keyif alarak yapıyoruz.Bu arkadaşımla birlikte minik bir etkinlik düzenleme düşüncemiz var.Bildiğiniz üzere Lösev yeni bir hastane açmakta.Dolayısıyla her türden eşyaya veya maddi desteğe ihtiyaçları oluyor.
Gelelim minik etkinlik kısmına.İstanbul da yaşayan,İstanbul da tatil amaçlı vs. bulunan gönüllü türkrock üyeleri toplanalım sokakta akustik bir etkinlik yapalım.Her grup 2 li 3 li vs kaç kişi olursa katılsın.Sırayla çalalım ve toplanan parayı Türkrock adına Lösev e bağışlayalım.Böyle bir etkinlik için belediye den izin almak gerekebilir diye düşünüyorum.Eğer gönüllüler olursa seve seve belediyeyle iletişimi sağlayabilirim.Gitarlarınızı,perküsyonlarınızı kapın gelin keyifli bir ortam olsun kısacası.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim,konu sizler tarafından yanlış anlaşılabilir belki de lakin herhangi bir kar durumu söz konusu değildir.Hatta forumdan İstanbul da bulunan bir yönetici varsa o da katılır parayı o yöneticiye teslim ederiz herkesin içi rahat olur.
Eğer bu etkinlikte görevli olmak isterseniz telefon numaram 0539 578 50 49.Whatsapp üzerinden veya arayarak ulaşabilirsiniz.Katılım olursa Lösev i de bilgilendireceğim bizzat.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.Katılamayacak arkadaşlara ricam katılabilecek olan arkadaşlarıyla bu etkinliği paylaşmalarıdır.İyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Keşke mümkün olsa ama şu halimle mümkün değil,birkaç sene sonra seve seve.Bu arada katılacak herkese tebrikler,size de ayrıyetten bir tebrik gerekiyor hak yemeyelim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Tarihe 13 Haziran Cumartesi diyelim o halde.Cumartesi günü insanların yoğun olacağını düşünüyorum.13 Haziran Cumartesi günü saat 12:30 gibi Kadıköy PTT nin orada bulunan Starbucks ın önünde buluşalım.
 
Ankara'dayım ama canlı tutmak lazım başlığı, böyle ilgili ve düzgün bir ortam olan TurkRock ailesi bu sosyal sorumluluk projesine de gereken ilgiyi en güzel şekilde gösterir bence. Düşünen arkadaşa da hem tebrik hem teşekkürlerimi iletiyorum (y)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Öncelikle konuyu sabitlediği için yöneticimize ve güzel sözler için forum üyelerine teşekkür ediyorum.Etkinlik hakkında güncel bilgi vereyim.Şu an forumdan sadece 1 kişi katılıyor.Umarım başlık ilgi görür ve gönüllü arkadaşlar aramıza katılır.Bu etkinlik aynı zamanda forum buluşması tarzı bir şey de oluyor.Gönüllü sayısının az olması beni şaşırttı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Etkinlik katılım sayısının düşük olması ve Lys sınavı sebebiyle 16 Haziran Salı gününe ertelenmiştir.
 
Geri
Üst