Cort Cr250 Vs Squier Cv 50's Tele

Hangisini seçersiniz?(Led Zeppelin,ZZ top,Weezer)

  • Cort CR250

    Oylar: 7 58.3%
  • Squier CV 50's Tele

    Oylar: 5 41.7%

  • Toplam oy veren
    12
Herkese iyi günler,şimdi n'olur bana ''Sen hayırdır kardeş':)' falan demeyin,başlık doğru.Cort CR250'ye niyetlenmişken Bu Squier'i inceleme fırsatı buldum ve işçiliği çok hoştu,veya bana öyle gelmiştir bilemem.Akustik olarak oldukça güçlü ve sağlam bir sesi vardı.Cr100 ile karşılaştırdım orada(Bolt on olan gitarlardan biri amacı ile)Dinlediğim gruplar Led Zeppelin,ZZ Top,Weezer,Eagles vb.Çok sert tonlar istemiyorum ancak Strairway To Heaven solosuna kadar çıksa yeter.İkisi hakkında da düzgün bilgiye ulaşamadım.Arada bir Slash falan dinliyorum ama ciddi olarak çalmak istemiyorum.Lütfen ikinci el öner meyin malumunuz tayfa kredi kartı.Amfim MG10CF evde çalışma amfisi olarak kullanıyorum ileride Champion 40 gibi bir amfi alacağım.Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Hocam gitar için yardımcı olacak tecrübeye henüz sahip değilim ancak sahibinden üzerinde get ile ikinci el bir gitarı da kredi kartı(taksit) ile alabilirsiniz.
 
3 farklı tele kullanmış, fırsat bulduğu bütün telecasterları denemiş ve telecaster aşığı biri olarak söylediğin tarzlarada bakarak telecasterın senin için en doğru tercih olduğunu söyleyebilirim. ayrıca telecaster champion 40 ile oldukça uyumlu bir gitar. led zeppelin zz top diyosan zaten direk üstüne atla telecasterın, cort filan pek düşünme telecaster candır gerisi heyecandır.
 
maalesef deneme fırsatım olmadı ama göze oldukça hoş gelen bir gitar. ilk fırsatta denemek istiyorum. belki alırım belli olmaz :) squier olarak standart black chome telecaster denemiştim. oldukça tatmin edici gelmişti. hatta mexico standart teleden daha çok sevmiştim diyebilirim. squier'den beklemiyoduym açıkçası. o gitarada bakabilirsiniz. alternatif oluşturması açısından.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Açıklamalarda uygunluk belirtilmiyor ve zaten beklentilerime uygun ilan yok :)Bu arada alırsam görüşlerimi size söylerim işçiliği çok hoştu yalnız pickguard havada duruyordu o nedenle almadım.
 
Geri
Üst