Ünlü Gitaristler Ne Marka Gitarlar Kullanıyor?

Bu arada kimse benden bahsetmemiş bu başlıkta :) Ayıp cidden ayıp hehe :) :)

Bu arada ekleme yapayım madem yazdık.

Soilwork Caparison marka gitarlar kullanıyor.
 
Blue voodoo güzel alet ama ton yelpazesi çok geniş değil fakat yaptığım müziğe tam anlamıyla uyuyor. 2 kanalın da çok fazla ayar imkanı yok. Drive kanalında hi gainden başka seçenek yok. Gainleri çok az açınca bile bir canavar oluyor anfi :) Yani overdrive blues acdc falan yemiyor pek :) İlla ben metal yapıcam diyor makina.

Konser için en ideal anfi diyebilirim. Stüdyo ortamı için de çok uygun. Elimde kayıt olsa koyardım buraya

Galiba youtube da bir video olması lazım. Linke bakayım asayım buraya. Ordan bakarsın ama kalitesi düşük malum video olmasından kaynaklanıyor.
 
http://www.youtube.com/watch?v=JKjomR63Gts

Korkunç bir imaj, güneş gözlükleri ile rezil bir performans :) Hele bir solo var ki allah verdiyse sallamışım. Zaten sevmiyorum solo çalmayı.

Aylar önceki bir kayıt bir kerede öylesine çaldım ettim. Has be has Bluevoodoo ve Jackson soundu. Sadece chorus var efekt olarak pedaldan. Ton gerçekten çok güzeldi ama kayıt kalitesi korkunç
 
Pena arayışında olan herkez 1 kere tortex wedge denemeli bence ben ilk denememde işte bu demiştim ve o günden beride başka pena kullanmıyorum pek denettirdiğim arkadaşlarımda o günden sonra başka pena kullanamadılar lakin sorun bizdede olabilir :p
 
hayko cepkin ve gitaristinin hangi ekipmanları kullandığını bilen varmı?
yani hayko hangi mikrofonları kullanır sesi için efekt kullanırmı?
birde gitaristinin kullandığı pedalları neler acaba? çok güzel tonları var gerçekten gitarın..
cevapları bekliyorum..
 
PuNcHiE demiş ki:
Zaten ben genelde kullandığı bası söyledim. Sahnede %90 Sadowsky kullanıyordu. (En azından Metallica' dayken kullanıyordu. Şimdi ne kullanıyor bilmiyorum :D)

genelde sadowsky ve bilimum efekt pedalları.hatta eski bir konserleri vardı tam adını hatırlamıyorum.elinde hayvan gibi bir bass ve altındada efekt lerle korku filmlerine fon müziği olabilecek sesler çıkarmıştı:)
ve ayrıca metallica ile birlikte çalarken hiç kullanmadığı bir bass gitarı daha var.
Kiss grubunun meşhur uzun dilli bassçısının hediye ettiği 20.000 dolara mal olan balta şeklinde bir bassı da mevcut..
 
KoRnoManiac demiş ki:
ygt demiş ki:
manyetiksiz o gitar nasıl çıkıyor ses ya :D

line 6 variax.yüxexes de aynı soruyu kendisine mail attı biri.söylediğine göre o gitarda köprünün altında "piezo" manyetik sistemi-ki benim araştırdığıma göre basınç prensibine dayanıyomuş sanırım- mevcut.aynı mantık ibanezin rg1520,1820 gibi gitarlarında da var.
o gitarın özelliği fenderden les paula bi çok gitarın simülasyonunu yapabilmesidir.demir abi kullanmaya hevesli değildir vintage bulunca o gitarı atacaktır :)

sizde benim gibi volume dergisi okusaydınız şuanda bu sorunun cevabını alabilirdiniz:)
 
Geri
Üst