Nedir Bu Roland Sevdası?

abi bi dkka ya bu randall konusunda yanlış anlaşılma var galiba. ikinci eli bile alınmayan anfi benim dediğim. Abi bende sizden sonra gittim marshall ı geri verdim roland aldım. çok süper bişi ok. Özür dilerim. Abi siz ne yapıyosnuz yaa böyle kimi alay eder gibi kimi bölee ofsayt orda hakem görmemiş falan tarzına girmiş. teşekkurler hepinize bişi demiyorum.Yaşasın roland ah bu ben hata yapmışım.Tanrı bizi ve roland'ı korusun. Neyse araştırmıştım denedim sunuyum dedim. tabi ben ne anlarım bu işlerden kaç yıllık gitarciyim ilahi ben :d Benim reklam yaptığım konusuda enterasan derecede komik siz rolandı anlatıyorsunuz ben marshallı ben reklam yapıyorum siz adelet kurucular mı????
 
İyide birilerine direterek söylemiyoruz biz .Başlık açıp ya roland da ne buluyorsunuz gidin vox alın marshall alın demiyoruz farkımız bu..
 
Doomed demiş ki:
İyide birilerine direterek söylemiyoruz biz .Başlık açıp ya roland da ne buluyorsunuz gidin vox alın marshall alın demiyoruz farkımız bu..

ben araştırmak için tek tek herkezin açtığı konuları okuyup (anfilerle ilgili) ona göre karar vermeye çalışmıştım açarken burda edindiğim görüşleri paylaşıyım genel olarak fiyat ve aldığım tonlara göre fikir veriyim istemiştim. Gerçekten konu açmak diretmek olduğunu düşünmemiştim bu yönden kişisel tartışmaya dönüştüğü için özür dilerim.Eğer anfilerle ilgili yazmak istediğiiniz olursa yazın.Başka türlü hiç bişiye ceevap vermiycem. hadi sağlam kalın..
 
şok etkisi yaratıcak bir mesaj atıyorum siteden banlanabilirimbile:)

amfi işi tamamen zevk işi kimine dijital gelen kimine güzel gelebilir:)

mesela çok ciddi bir şekilde söylüyorumki stüdyo destandaki jcm2000 marshall full lambalı 4x12 lik amfilerin tonunu beğenmiyorum, rx teki full lambalı mesa boogieyide beğenmedim..onuda yine 4x12 ile çaldım:)

ama behringer blue devil amfiyi nerdeyse iki yıldır büyük bir zevkle çalıyordum:)

lambalı amfileri taklit eden dijital bi amfiyi bukdar seven ben bu full lambalı amfileri niye sevmiyor peki:)

amfi siparişi verdim carvin..olaki carvin almasaydım fender alırdım..ama marshall ya da mesa hayatta almam mesela bende tip bi adamım işte böle :) (yani bedava verseler alırımda okadar para verip almam)
 
serkann demiş ki:
-Roland bu işi yeni yapmaya başlayn bir firma değildir,yıllardır gitar ve bass anfisi üreten bir firma olarak ben roland ı çok başarılı bulurum,tecrübelerimde bu doğrultudadır.Üretim yılını hatırlayamadığım,çok eski serilerden Roland cube 60 kullandım(şu eski turuncu olanlardan,şimdilerde bulmak çok zor bulardan) ve üzerinde 12" bir hoparlor vardı ki cidden çok dengeli bir hoparlordu,ne bir şişme ne de gücü kaldıramama gibi bir sorunu vardı.İki kanallı spring reverblü,arkasında reverb ve drive için iki ayrı footswitch girişi,paralel harici hoparlor çıkışı,ana giriş ve preamp çıkışı gibi o dönemde birçok anfide olmayan özellikleri barındırıyordu alet.Kısacası çok başarılı işler yapıyor roland.Şu aralar JC-120 almak üzereyim,kendisi devasa güce sahip,şişmek nedir bilmeyen son derece oturaklı tonlara sahip olan bir anfidir.

-Rolandın da 15w lık anfilerinin şimdiki marshall mg serisinin 15 w lık anfilerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum,hatta şu an evimde pratik yaparken kullandığım ingiliz yapımı 15 wattlık VS-15R ile bile başa çıkabileceğini düşünüyorum o anfilerin.



kesinlikle +1
 
JC 120 mükemmel bir anfi.mükemmel ötesi bişey hatta.yani 1 ay kadar önce bir studyoda cort un en lat seri strat taklidi bir gitarla denedim.direk gitarı taktım çaldım.bu kadar olur.hayatımda gördüğüm duyduğum( ses görülemez ama neyse) en iyi clean ton.bence roland kötü demeden önce JC 120 denenmelidir.bunlardanda öte gerçekten şu micro cube izlediğim kadarı ile boyundan büyük işler yapıyo.en azından pratik.bende gt-8 ve 10 watt bi anfi var.ama micro cube olsa onla çalardım yani.prosesörü gitarı kur kaldır vs.vs. zor iş.ayrıca bu gün ankaraya gidiyorum.10 gün için ve gitarımıda götürüyorum.6 kilo gitar, 6 kilo gt-8, bunun kabloları ultra g si, ıvırı zıvırı, birde bavul belim kopuyo.ama micro cube olsa boynuma asardım gitarı elime alır giderdim.bak yerine göre çok lazım olan pratik bir alet olabiliyo micro cube.:D
 
Geri
Üst