Seymour Duncan Ssl5t Bağlantı

Selamlar arkadaşlar, stratım için ssl-5t (tapped versiyonu) aldım iyi güzel hoş da seymour duncan'ın şemasına göre tapped veya full output seçimi yapabilmem için üç bacaklı SPDT switch kullanılması gerekiyor ama ben bu işi pickguarda switch eklemeden push push pot ile yapmak istiyorum (altı bacaklı) araştırdım ama push push için şema bulamadım, bilen varsa bi yardım edin lütfen :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Sağol hocam ama öyle değil sanki, şimdi bu tapped single coil manyetikte iki canlı bir toprak üç kondüktör var, bunlardan biri düşük çıkış (tapped dedikleri) diğeri de full çıkışı veren canlı, bir de toprak, yani olay pek dört kondüktörlü humbucker gibi değil sanırım.
 
Deneme yanılma yoluyla bulunur o. Eğer o şekildeyse toprağa gidene tap yani düşük çıkışlı bağlanıp şemada boş olana normal çıkış, aradaki (kırmızı beyaz bağlı olan) 5 yollu switchdeki köprü yerine bağlanır.
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Tekrar teşekkürler hocam, şöyle sorsam daha iyi olacak sanırım, bu seymour duncanın şemasındaki üç bacaklı on on switchlerin yaptığı işi altı bacaklı on on switche nasıl yaptırabiliriz, şemada işaretlediğim gibi altı bacağın sadece sol veya sağ yarısını mı kullanmak gerekiyor?
asd.jpg
 
Tamam işte. Benim tarif ettiğim gibi. Yani kafayı karıştıran 6 bacaksa onun açılımı 2X3, yani 2 taraf da birbirinden bağımsız. Olay aynen benim anlattığım gibi.
Bu arada videoyu izlemedim.
 
Geri
Üst