Marshall Ms-2

Merhaba arkadasla.Marshall'ın Ms-2 mini amp'ına sadece gitari baglayip hic pedal vsvs olmadan.Metal-distortion ses alabilir miyiz?Aklima takildi cunku amfide sadece volume-tone ayari var :)
 
Voltajını dusururseniz birazcık daha fazla distorsiyon alabilirsiniz. Benimkini 3-5 sene once voltaj ayarlı adaptörle kullanıyordum. 6V'u tercih ediyordum sanki.
 
Evet çalışıyor fakat çok uzun ömürlü olduğunu söyleyemem, pil bittikçe ses de kayıplara uğramaya başlıyor. Hoş tam dolu halinden de aman aman bir ses beklememek lazım, öyle eğlencelik bir alet biraz
 
5 6 sene evvel elektrikçiden aldığım dandik bir alet vardı, bu pazar tatile çıkacağım müzik işleri yorduğu için bi eski stratımı bir de portatif bir amfi alır kafa dinlerim dedim. O zımbırtıyı adam edemeyince bi sinirle 10 dk önce sipariş verdim, elime geçince ben de fikirlerimi detaylı olarak paylaşırım, şu girdi şimdiden dursun.
 
Ben ilk başta ses sistemi (aux çıkışlı bir radyo diyelim) kullanıyordum.Sonra ne yapıp edip uygun diye ms-4 mini amfisini aldım.Çok uzun süre kullanacağımı düşünüyordum,lakin dayanamayıp fender mustang amfi aldım.Kendisi duruyor tatillerde yanımda benle geliyor. :D
 
Süs eşyası olarak muazzam bir alet cidden. Onun ötesi olmaz ama. İlla micro amfi alacaksan blackstar fly 3 mini al derim.
Hepsine baktım ancak uçakta el valizine atabileceğim ufaklıkta ve ucuz birşey istedim. Fly 3 belki ufak ama 2 katı fiyat farkı var, üstündeki delaye reverbe ise hiç ihtiyacım yok sadece gitarın sinyalini yükseltsin biraz daha keyifli bir duyum yaratsın derdindeyim. Zira şarkı bile çalacağımı sanmıyorum, maksat 2 2.5 aylık sürede egzersizleri daha sağlıklı yapayım.
 
Geri
Üst