Blackstar Idcore Ve Pedallar

Blackstar ID Core 10 Watt ile overdrive ve wah pedalını kullanırsam nasıl sonuç alırım, kendinden efektli olması kötü bir etki yaratır mı?
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Pedal ve amfi uyumu değişkenlik gösteren bi durum.
En iyisi kullanacağın pedal ile amfiyi bi güzel denemek uyum sağlayabilir de sağlamayabilir de.
 
Wah'dan bir şey olmaz da id core 10'un overdrive'ı gayet yeterli, neden ayrıca bir overdrive eklenmek isteniyor sorusu gelir benim aklıma. Ha butler tube drive bağlayacağım, klon bağlayacağım derseniz bir nebze de onlar da bu alete bağlanmaz, yazık olur.
 
yazlığa yanımda götürmek için id core 10 aldım cumartesi gününden beri kullanıyorum...morley bad horsie 2 ile iyi sonuç verdi ancak clean modeli kısmına amptweaker tight metal pro yu bağladım çok kötü bir ton geldi...genel olarak pedalboard için uygun bir anfi değil bence...
 
pedalı bir kenara bırakıp amfiye gelecek olursak evde çalmak için gayet güzel, benimde 20 wattlık modelini kullandığım bir amfi.kendi efektleri de fiyatına göre gayet tatmin edici.drive'ı fazla bir amfi clean warm kanalında bile drive kısmayın tellere de abanırsan ses hırçınlaşıyor ama kesinlikle cleanlerinin kötü olduğu söylenemez.tatmin edici bir drive'ın yanında güzelde cleanleri var.

benim beğenmediğim tek yanı ki kişisel bir şey keşke bass, middle ve treble ayarları koysalardı.daha sonra bir eq pedalıyla telafi edilebilir çok büyük bir sorun değil bence
 
overdrive'ı illa ki kullanmak istiyorsan clean warm'a alıp gaini ses alabildiğin en düşük seviye kısmanı tavsiye ediyorum. gain azaldıkça volume gidiyor.
blackstar insider ile noise gate'i kapatıp deneyebilirsin.
 
Geri
Üst