Line6 Pod Hd Kullananlar Bakabilir Mi

'Elektro Gitar Ekipmanı' forumunda creedence tarafından 24 Haziran 2015 tarihinde açılan konu

  1. Arkadaşlar merhaba line6 pod hd300 prosesorum ve boston classic 5 lambalı amfim var. Amfide tek tone potu var. Pot 0 dayken çok karanlık boğuk bir ton geliyor ama potu azıcık açsam bile inanılmaz tiz dijital bir ton geliyor. Ürünlerde sorun olduğunu sanmıyorum analog setup ile sorun yoktu. Amfinin eq katıyla prosesorun anlasamadığı kanaatindeyim. Siz amfi olarak ne kullanıyorsunuz? Ufak bir stüdyo kuruyoruz şuan 400 lirayı gecmeyecek en azından 30w transistörlü amfi önerebilir misiniz?
     
  2. Dostum genelde prosesörler ile amfiler anlaşamazlar. Daha doğrusu amfilerin pre-amp katları. Prosesörden hali hazırda amfi modellemesi vs. açıyorsun sonra tekrar amfiye giriyorsun o yüzden saçmalıyor ton. Send return veya speaker'a direk girme opsiyonu veren amfiler işini görebilir. Pre-amp katını kullanmadan sadece powerını kullanırsın prosesör ile. Böylece speaker karakterinden yararlanırsın pod'dan kabin sim. açmana gerek kalmaz. Açarak da güzel bir şeyler yakalayabilirsin tabi.
    Hepsini bir kenara bırakırsak amfinin ton potu bozulmuş ya da hassasiyeti az olan bir potans takılmış olabilir. Yeni bir daha yüksek değerli bir potans ile çözülebilir işin.
     
  3. Prosesör kullanacaksan da 30w lık bir marshall mg alıp sadece power katını ve speaker'ını kullanarak işini güzel bir şekilde çözebilirsin. Speakerları prosesörler ile iyi anlaşıyor.
     
  4. Evet send return ile kullanmak en güzeli fakat bütçeme uygun send returnlu amfi bulamadım mg30 da send return yok sanırım?
     
  5. Yok ama direkt power + kabin bağlayabiliyorsunuz çıkışlarından biri uygundu her mg de var 15w dan itibaren
     
    creedence bunu beğendi.
  6. Cd, aux in girişinden mi
     
  7. İkisinden biriydi hocam hatırlamıyorum ama bizzat kullandım, verim aldım.
     
    creedence bunu beğendi.
  8. Çok teşekkürler hocam
     

Bu Sayfayı Paylaş