The Madcap ( Glam / Hard Rock )

Sweden Rock oylaması ilk turu için 5 gün daha kaldı. Her gün ip adresi başına The Madcap'e 2 oy vererek bu sahnede olmamız için bize destek olmaya devam edebilirsiniz! \m/

Sweden Rock

16114557_10154086959532077_7319121925348101981_n.jpg
 
Türkiye den bir grup daha katılıyor bu oylamaya. Black Tooth adında lütfen onlara da oylarımızı gönderelim. Ben her gün madcap ve blacktooth a oy veriyorum ikiside türk grubu ikisinide orda olmaya hakkı var diye düşünüyorum
 



Dorock XL konserimizden Don't Cry videosu. Bu şarkıyı canlı çalmak ayrı bir keyifli oluyor. Bu arada artık konserlerimizin çoğundan video ve ses kaydı alıyoruz ve YouTube kanalımızı daha aktif kullanacağız.

Hocam oy verdimde herhalde adamlar denyoluk yapmış, oylamayı falan göstermemiş. Türkün türkten başka dostu yoktur diyelim, umarım daha iyi yerlerde sahne alırsınız.

Çok sağolun, eninde sonunda bir yerlerde çalacağız, çalışmaya devam :)
 
Öncelikle en sonki klibiniz Put The Blame On Me'yi izledim. Kendimin de glam metal grubum var ve gruptaki herkes çok beğendi.

netd'deki tiplere aldırmayınız. Hepsinin kitlesi olur olmadık her şarkıya "... dizisinden gelenler" diye yazanlar, yorumlara internetten buldukları aşk acısı sözlerini copy-paste yapıp atanlar, müzikten çok herşeyi ön plana atan, iyi şarkı=hüzünlü sözleri ve birkaç akordan oluşan klasik gitarlı ağlak şarkı felsefesini benimsemiş tiplerdir çünkü.

Ayriyetten albümünüzü Kızılay'a iner inmez alıyorum.

Long live hard rock/glam metal!

Edit: Ayriyetten kelimesini çok kullanmışım :) .
 


Çok teşekkürler! Bu vesileyle yeni klibi burada da paylaşmış olayım.

İnsanların anlamadığı şey şu, sanki herkesin zevkine göre müzik yapmalıymışız gibi düşünüyorlar ama biz canımız ne isterse onu yapıyoruz. İyi veya kötü, ben çalarken keyif alıyorsam olay bitmiştir :)

Kimin ne yorum yaptığından çok konserlerdeki tepki benim için önemli. Özellikle son konserlerimiz acaip keyifli geçiyor, çünkü seyirci de çok gaz, o gaz bizi de iyice ateşliyor.
 


Çok teşekkürler! Bu vesileyle yeni klibi burada da paylaşmış olayım.

İnsanların anlamadığı şey şu, sanki herkesin zevkine göre müzik yapmalıymışız gibi düşünüyorlar ama biz canımız ne isterse onu yapıyoruz. İyi veya kötü, ben çalarken keyif alıyorsam olay bitmiştir :)

Kimin ne yorum yaptığından çok konserlerdeki tepki benim için önemli. Özellikle son konserlerimiz acaip keyifli geçiyor, çünkü seyirci de çok gaz, o gaz bizi de iyice ateşliyor.

Şahane çalışma olmuş. Hayat böyle zaten, kafaya takmamak lazım. Herkesi mutlu edemezsiniz.
 
The Madcap Rising

kapakdijital.jpg


Sevgili arkadaşlar, bir çoğunuz İzgi'yle yola çıktığımız zamanlardan haberdarsınızdır. Bu foruma ilk Pharrell Williams - Happy'ye yaptığımız YouTube coverını koymuştum. Bu coverdan sonra İzgi'yle birlikte çalışmaya karar vermiştik. Bir süre Pop Music Metalized serisine devam ettikten sonra diğer arkadaşların da katılımıyla The Madcap'i kurduk.

O günden bugüne amacımız tabii ki kendi albümümüzü yayınlamak, kendi müziğimizi duyurmaktı. Bu süreçte gidebildiğimiz kadar yeni yere gidip konserler verdik. Hatırlayabildiklerim arasında Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Hatay, Kapadokya, Zeytinli, Bursa'da konserler verdik. Zeytinli Rock Festivali 2016'da sahne aldık, Çukurova Rock Festivali 2017'nin açılını yaptık.

Albüm tam çıkmadan bir tanıtım turu yapmak durumunda kaldık, çünkü albüm çıkış tarihi gördüğünüz üzere Ramazan başlangıcına denk geldi, sonrası da yaz tatili olduğu için turu yapıp albümü çıkartmak zorunda kaldık. Ama çok keyifli konserler oldu. Bu konserlerden birkaç fotoğraf aşağıda.

Albüm CD olarak basılıyor. Şu anda Spotify ve iTunes üzerinden dinlenebiliyor.

Albümdeki tüm şarkıları tamamen kendi keyfimize göre yaptık, size de aynı heyecanı yansıtabildiysek ne ala.




Albüm Klipleri






The Madcap

Web
Facebook
Instagram
Youtube
 
Sevgili arkadaşlar,

Uzun zamandır konserler dışında sessiz gibiydik. Ama bir çok projeyle aynı anda uğraşıyoruz ve artık video seviyesini yükseltmek ve iyi bir klip çekmek istediğimiz için biraz vakit uzadı.

3 2 1
İlk albümdeki tek Türkçe şarkı The Madcap'in klasik outro'su "3 2 1" yeni sözler, gitaristimiz Selçuk'un yeni delici kuvvet mixi ve yepisyeni klibi ile yayında!

Klasik konser outromuzu albümden sonra biraz elden geçirdik. Dinlerken sesi iyice köklemeyi, paylaşıp eşe dosta duyurmayı ihmal etmeyelim a dostlar!



Şu ara prodüksiyonunu kendimiz yaptığımız yeni 5 şarkılık bir maxi-single la uğraşıyoruz.

Konser Takvimi
Şimdilik konser programımız şöyle, şehrinize geldiğimizde konserlerde görüşmeyi çok isteriz.

27 Ocak - Noxus / Ankara
2 Şubat - Hayalperest Görükle / Bursa
9 Şubat - İncirlik / Adana (Özel Etkinlik)
15 Şubat - Jazzgır / İzmir
10 Nisan - The Cult Speakeasy / Lviv, Ukrayna
11 Nisan - Barvy Rock / Kiev, Ukrayna

The Madcap Sosyal

Facebook
Web
Instagram
YouTube

Cümleten sevgiler, saygılar,
Deniz

Merhaba albüm cd olarak basıldı mı ?

Bunu çook geç gördüm kusura bakmayın ama siteye anca girdim diyebilirim. Evet CD'ler basıldı :)
 
Geri
Üst