Ltd Deluxe M1000 Ve Yeni Schecter Blackjack Sls

Bir m400 kullanıcısı olarak (ki o da eski serilerden, kore üretimi m1000 gibi) -ki daha önceden de aynı model başka bir gitara sahiptim- diyebilirim ki fiyatına fazla fazla değiyor. Elimden bir sürü gitar geçti ama bu kadar sağlıklı ses veren, her pozisyonda insanı rahat ettiren başka gitar görmedim. m1000 ile ilgili tam bir fikrim olmasa da, aynı kalitededir en azından diye düşünüyorum.
 
Bende eski seri m1000 sahibi biri olarak ikisinin yakin gitarlar oldugunu soyleyebilirim. Yeni yapilan m1000 lerin nasil oldugunu bilmiyorum deneme firsatim olmadi. Schecter lar da ayni fabrikadan cikan gitarlar bence ikisi de sizi tatmin edecektir fazlasiyla. SLS lerin sap profili m1000 le benzer sekilde yanilmiyorsam m1000 biraz daha kalin olabilir bi nebze. Ikisini de deneyin derim :)
 
Metal genelde ama elimde jackson dk2mq var asagi yukari her tarza gidiyo extra gitar alcam metal ve türev slipknot da var pentagramda
 
Aralık 2014'de iki gitarı da (Schecter SLS C1 Active Blackout olanı) denemiştim ve Schecter'i almıştım. O dönemde Schecter'i seçmemdeki neden blackout manyetikler ve dolar kurunun 2.30 civarında olmasıydı. Şu anda aldığım fiyata göre 700.- daha pahalı ve fiyatı neredeyse Ltd 1000 seviyesinde. Schecter Blackjack işçiliği çok başarılı. Blackout manyetikler clean modda les paul'e yakın tonlar da veriyor ve blues çalabiliyorsun. Ancak sadece heavy metal çalacak olsam Ltd 1000'i tercih ederdim.
 
Geri
Üst