Maruszczyk Basları & Ismail Soyberk Röportajı

Fiyatlar el yapımı gitarlar için bana oldukça uygun geldi, hatta arada birkaç tane stratvari gitar gördüm ki fiyatları aşırı uygundu. Bunun dışında gitarlar çok süslüler yahu! :)
Evet kogan fiyatları el yapımı gitarlara göre oldukça uygun.Bu durum kaliteden ödün verildiği anlamına gelmiyor, iyi bir planlamanın ürünü. Tabi sonuç olarak fabrikasyon müzik aletleri gibi ucuz da sayılmaz. Bu basların ve gitarların sloganı from player to player! Ayrıca olayın en güzel tarafı, size söylendiği tarihte avrupalı disipliniyle teslim edilebiliyor olması.
 
Selam arkadaşlar. Polonyada el yapımı olarak üretilen Mensinger Guitars ve Maruszczyk Bas Gitarları artık Türkiyede ve Avrupa satış fiyatlarına. Bilgi sahibi olmak isterseniz lütfen aşağıdaki linkleri inceleyin.
Bas Gitarlar için;
MARUSZCZYK TURKEY - YouTube


Gitarlar için;



İletişim için;
Maruszczyk Basses Turkey | Facebook

Türkiye' de nerde abi ? MARUSZCZYK leri gormek isterim açıkçası. Birde fiyatlarını bilmek tabiki.
 
Türkiye' de nerde abi ? MARUSZCZYK leri gormek isterim açıkçası. Birde fiyatlarını bilmek tabiki.
Aşağıdaki linklerden bazı modellerin fiyatlarını görebilirsiniz. Göksu Evlerindeki stüdyomda deneyebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...zczyk-hand-made-elwood-5l-24-221939998/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...and-made-frog-omega-africa-5-221945524/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-elwood-absolution-5-special-221944780/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...frog-omega-5-custom-headless-221946200/detay/

www.public-peace.de den Maruszczyk Instruments a girerek diğer modellerin fiyatları hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
Selam Arkadaşlar;
Aynı konuyu içeren yeni bir başlık açmanın forum kurallarına aykırı olduğunu yeni öğrendiğim için konuyu buraya kopyaladım :)
El yapımı gitar yaptırmayı düşünen arkadaşlar için güzel haberler içeren mesajlarım var. MENSINGER firması, POLONYA'da 35 yıldır el yapımı gitarlar yapan bir firma. Aynı zamanda MARUSZCZYK basları da aynı atölyenin bir kısmında yapılıyor. Şuanda Türkiyeye gelmiş bir model olan Lizard isimli modelin tanıtım videolarını hazırlıyorum. Sound olarak SUHR gitarlarına yakın bir model olan Lizard, işçilik, hardware ve ahşap kalitesi bakımından en üst seviyede yapılmış bir enstrüman. Merak eden arkadaşlar, Göksu Evlerindeki stüdyomda bu gitarı deneyebilirler. Ayrıca teslim süresi ve fiyat politikası olarak ta çok makul fiyatlar sözkonusu. Bu aktivitenin el yapımı gitar yaptırmak isteyen arkadaşlar açısından çok avantajlı olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak artık diğer opsiyonların yanında böyle bir opsiyonları da mevcut. Ayrıca birçok model, oldukça hesaplı fiyatlara, istenilen ölçülerde ve istenilen ağaç manyetik konfigürasyonları ile yapılabiliyor. Ayrıca çok fazla customshop opsiyon oldukça uygun fiyatlara yapılabiliyor. Ayrıca çift saplı (double neck) gibi opsiyonlar da mevcut. Gitarın fotoları aşağıda, ayrıca modelleri ve fiyatlarını merak eden arkadaşlar için aşağıdaki linke tıklayarak bilgi sahibi olabilirler.

Lizard Full.jpg
Lizard Back.jpg
Lizard Full Back.jpg
Lizard Full Dik.jpg
Lizard Full1.jpg
Lizard Gövde.jpg
Lizard Head.jpg
Lizard Yan.jpg
 
Geri
Üst