Izmir Çim Konserleri

Çokça kalabalık, erken gidersen armut ya da minder kapıp oturabiliyorsun. Ambiansı güzel oluyor. Pentagram ve Redd gelecek onlara gideceğim, varsa gidecek olan etkinlik açıp toplu gidelim ;)
 
Son pentagram konserine (arenada olan) yalnız gittim. Kimi arasam işi vardı. 30+ metalci olmak zor iş . Neyse efendim atladım arabama tin tin gittim kapının dibine kadar koydum . Elimde sigaram fonda trail blazer efil efil gittim geldim. İlk gittiğim pentagram konseri aklıma geldi , çektiğim eziyet , eve üzerimde sadece yırtık atletle dönmem load tişörtlü bir elemanın tartaklanması , harleyden inen elemanın birinin yere yapışması , kapı önünde yerlerde uyuklamak. Böyle merkezi yerde , izmirde konser olunca güzel oluyor.
 
Fuat Saka konserinde oldukça yetersiz bir sistem vardı. sanırım FOH için yere iki tane hoparlör koymuşlar, uzaktan hoparlörleri göremedim bile. yine de güzeldi, piknik yapar gibi oturduk çimlere, Fuat Saka'yı izledik. Pentagram konserinde de bu sistem mi olacak acaba diye düşünmeden edemiyor insan :/
 
Geri
Üst