Yurt Dışından Metal Müzik Için Ses Mühendisi Önerisi

İyi günler arkadaşlar, grubumla yaptığımız albüm'ün mix ve masteri için yurt dışında ametör gruplarla metal müzik üzerine çalışan ses mühendisleri arıyoruz. Tavsiye edebileceğiniz birileri varsa mutlu olurum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Üretmek istediğimiz müzik türünü seven ve bu konuda çalışmalar yapan insanlarla çalışmak istiyoruz. Malesef ülkemizde metalcore ve deathcore türlerine aşina pek ses mühendisi yok.
 
Selamlar,

Mehmet Abi'nin linkini verdiği prodüksiyon şirketinde çalışıyordum. Bir süredir üniversite hazırlığından dolayı ara verdim.

Şuan 2 tane söylediğiniz tarzda albümün prodüksiyon işlemlerini üstlenmiş durumda arkadaşlarım, dijital yayımlama işlemleri de buna dahil. 5 kişilik prodüksiyon grubunda 3 kişi metal, metalcore, death metal tarzlarında düzenli olarak iş yapan kişiler. Kendileriyle iletişim kurmanızı tavsiye ederim, hiç bir şey kaybetmezsiniz.
 
İyi günler arkadaşlar, grubumla yaptığımız albüm'ün mix ve masteri için yurt dışında ametör gruplarla metal müzik üzerine çalışan ses mühendisleri arıyoruz. Tavsiye edebileceğiniz birileri varsa mutlu olurum.
Selamlar! Epey gecmis ustunden mesajinizin ama ben Luxembourg ta yasiyorum. Metalcore deathcore techdeath tarzi muzikler icin kayit mix ve master yapan kisiler var cevremde. Su link isinize yarayabilir : EAR WE GO Studio | Officiel Website ayrica daha iyi bilgi almak icin ortamla ilgili tam da sizin trzlarda muzik yapan su gruba danisabilirsiniz : Retrace My Fragments gitaristleri Claude cok yakin arkadasimdir hos sohbettir iletisime gecebilirsiniz. Benim adimi verebilirsiniz kendisine (Tansel)

sevgiler
 
@Brutal_xazax metalcore için Facebookta Joey Sturgis forumuna girin...fiyat almak istiyoruz gibisinden bir ileti yazarsanız mix mastering için fiyat ve çalışma örneklerini gönderinin altına yazıyorlar yani nasıl mixler yaptıklarını dinleme şansınız hemen oluyor...Sturgis'in kendisine bütçe ayıramayacağınızı varsayarak böyle birşey söyledim tabi...kendisi alaydan yetişme metalcore mixlerinde 1 numara gibi bişey çünkü...kolay gelsin...
 
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum! Biraz geç görebildim ama şuan hepsini araştırmaya koyuldum. EP albümümüz için bir arkadaşla anlaşmıştık ve güzel gidiyor herşey lakin albüm için seviyeyi biraz daha arttırmayı düşünüyoruz. Umarım uygun birşey bulabilirim önerdiğiniz linklerden :) İlk parçamız:
 
Son düzenleme:
Geri
Üst