cort KX-1 nası bi gitar?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
sen ibanez mi kullanıyosun? sanırım floydroselu? ben bu floydrose olayından çok soğudum yaa.epi les paul'lar girdi aklıma.ama iileri biraz tuzlu.bu mantıklı geldi bana.çok uzak olmasa gerek?
 
yok yok ben ibanez kullanmıyorum bende schecter hellraiser var oldukça farklı bir gitar son derece de sabit köprülü... yeniysen floydla uğraşma kx-1 güzel bir gitar ama paranı biraz daha biriktirirsen kx-custom ya da nzs-1 alman daha şahane olabilir
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
nzs-1 hangi marka bilmiyorum.uzun süre bana göre ideal olan X-6'yı düşündüm ama birçok yorumdan sonra floyd olayından korktum yani komplex geldi bana.ondan epilere sardım daa çok sabit diye.kx-custom ne fiyatta bi gitardır ki fikrin war mı?
 
infiniti demiş ki:
sabit köprülü ideal bi gitar almak istiyorum.çok profesyonel değilim.seymour duncan manyetikli bu gitar için $515 uygun olsa gerek?

tıklayın bi

http://www.gitaral.com/product_info.php?cPath=41_49_52&products_id=162

sayfada manyetik olarak seymour duncan, kopru olarakta Double locking-II yaziyor. Double locking-II cort'un urettigi floyd rose koprulerden birisi. sayfada yazanlardan kopru bilgisi kesinlikle dogru degil. bildigim kadariyla manyetiklerde sd degil MightyMite olmali.

manyetikleri sd olmasada kx-1 iyi bir gitardir. parasinin karsiligini verir.

kx-1 kullanan arkadaslar daha fazlasini soyleyebilirler.
 
gitaral.com ne kadar bomba bir siteymiş öyle ya. kx customın özelliklerini kx-1e yazmalar falan.

bu arada kx-1in bir resimde görünen modeli var bir de biraz daha janjanlısı var, sadece görüntü olarak, resimde görüneni daha ucuza bulursun dükkanlarda, site hakkaten iğrençmiş.
 
sertsessiz demiş ki:
gitaral.com ne kadar bomba bir siteymiş öyle ya. kx customın özelliklerini kx-1e yazmalar falan.
site hakkaten iğrençmiş.

harbiden ya.kx 1 de sap:maun klavye:gül ağacı gövde:maun manyetiklerde mightymite motherbucker diye biliyorum ben.yanlışmıyım?birde bende x6 kullanıyorum ama floyd rose dan yana herhangi bi problemim yok.
 
evet manyetikleri mightymite...benim gitarım kx1...klavyesi çok rahat...fakat manyetikleri hakkında net bi yorum yapamıyorum...ama cort un evl k4 gitarından ses tonu çok çok iyi dediğim gibi klavyesi de toz attırıyor....bu arada k4 de sanırım emg hz vardı...ben şu anda gitarıma aktif emg takmayı düşünüyorum...bakalım nası olacak:)
 
Düzeltme ve Özür

Arkadaşlar, www.gitaral.com Internet sitemizde Cort KX1 Elektro gitarın ürün bilgileri yerine, yanlışlıkla Cort'un farklı bir modelinin özellikleri girilmişti. Bu karışıklıktan dolayı hepinizden özür diliyoruz. Ürün bilgilerinin güncellenmiş haline aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.gitaral.com/product_info.php?products_id=421

Yanlışlıktan dolayı tekrar özür diler, uyarınız için teşekkür ederiz.

Selamlar.

www.gitaral.com
 
arkadaşlar bendede KX1F var.kendisi çok güzel bir gitardır.klavyesi çok rahattır.action çok iyi.sabit köprüdür.sizi rahat ettirir.sap maun gövde maun klavye gül ağacı.üzerinde mightymite humbucker manyetikler vardı.ben onu çıkartıp suymour duncan JB ve Jazz taktım.gitara ve biribirne bu kadar yakışan bir ikili olamaz.Allah'a şükür çok memnunum gitarımdan.

KX1 ile KX1F arasında flame maple top kaplama farkı var.KX1F in üzerinde görüğünüz o alacalı desenler üzerine kaplanan ağacın deseni aslında.ve üzerine şefaf boya atılıyo.

KX1F ile KX costum arasında ise flame maple kaplamanın kalınlığı farklı birde manyetikleri farklı.

cortun KX serisi çok güzel gitarlardır.herkese tavsiye ederim.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
vilekrueger demiş ki:
http://www.gitaral.com/product_info.php?cPath=41_49_83&products_id=338

bunada bayıldım 485$ yerine 517$.. :) daha pahalıya satıyoruz diye övünüyor kardeşim adamlar.. :D

:LOL: :LOL: :LOL: bune abi yaa..böle bi gitar varmı gerçekten bu paraya 7 telli bide adamların indirim anlayışı süper gerçekten.. :LOL:
 
Geri
Üst