Aseton

aseton'u duydunuz mu önceden?


  • Toplam oy veren
    104
M

melsoysal

Aseton, 2005'te İstanbul'da kuruldu. Temelleri Melis Soysal ve Selin Yılmaz?ın ortaokul yıllarına kadar dayanan grup, esas şeklini 2005?te Pelin Yıldırım'la tanışmalarıyla aldı.. En son Çetin Küçük üflemelilere, İzmirden bu proje için gelip İstanbula yerleşen Salih Topuz vurmalılara geçti, grup kimyası böylece doruğa ulaştı..
Bundan önce herbiri sayısız bar programı festival ve günlük konserde yer aldı. Aseton, kurulmasından itibaren Kemancı, Pulp ve Gitar Bar'da performans verdiler. Elemanların herbirinin kişisel beste ve kayıt çalışmaları oldu, ancak güncel Aseton bestelerini Melis yazıyor. Her eleman kendi müzikal alt yapısını ve kişisel yorumunu katarak beste ve coverları ?Aseton?ca? yoğuruyor. Aseton, dinamik ve genç bir grup ancak elemanların herbirinin piyasada tecrübesi yaşından büyük..
Aseton parçaları, aşk evliliği çocukları gibi, kimi zaman mutlu kimi zaman depresif, bazen renkli, bazen saydam, bazen karanlık ama hep asi ve özgür, hayatın her damlasını içinde barındırıyor.. Tarzı alternatif rock?a benzesede de kolay betimlenemiyor..Gerek cover repertuarı gerekse besteler bakımından oldukça değişik bir sound?a sahip, üreticilikteki başarısını ise grup elemanları arasındaki uyum, sevgi ve dostluğa bağlıyor.

Selin Yılmaz (vokal)
Melis Soysal (gitar)
Pelin Yıldırım (bas)
Çetin Küçük (saksafon)
Salih Topuz(davul)


http://aseton.net
http://aseton.dinozoruz.com/
 
'kork' diye bir şark dinledim şimdi sitelerinden. valla güzel bişey. gitarda bir farklılık var, tanımlayamıyorum:) ama iyi anlamda... güzel olmuş gerçekten. ben sevdim.
başarılar dilerim.
 

Benzer konular

Geri
Üst