Blackheart Amfileri

Öncelikle iyi günler,bu amfileri senkop müzik sahibinden sayfasında gördüm, 1 watt kafa 10 inch kabin 700 lira civarı 5 watt kafa 12 inch kabin ise 1000 tl civarı,hoparlörleri de eminence marka.Aranızda bilen var mı?Tek sıkıntıları gain potu yok ama pedalla rahatlıkla kullanılır.Kafama yattı özellikle bh5h ama bir size sorayım dedim.Şimdiden teşekkürler.
 
Bir ara 5 watt olanı denedim SRV'de. O amfilerden kütür kütür drive almak için volume potunu sonuna dek açmak gerek. 5 wattlık ile evde mümkün mü? Değil. Ama vintage yapıda, bası tizi bence yerinde amfiler. Fakat drive almak için -tahmin ettiğin gibi- pedal şart.
 
Bende 5 wattlik olani var,celestion greenbackler ile kullaniyorum volume 4 den sonra kirilmaya basliyor guzel blues tonlari aliyorum,6dan sonra classic rock tabi soylenildigi gibi ses ev ortami icin yuksek kacabilir,en guzel kullanim sekli bence kirilmaya yakin birakip tubescreamer tarzi bir pedalla boostlamak olacaktir,blues,classic rock ,hard rock a uygun bir amfi ama metale gelmeyebilir.
 
Geri
Üst