1000 Tl Bütçeli Telefon Önerisi

Birader bi 100tl daha koy lg g3 al babama aldim iki hafta ince gitti gidiyordan hic suphen tereddutun olmasin cok ucuza geliyor normalde 1700 du telefon harika bir telefon oneririm kargoyu kapida kontrol edip aliyorsun kendi telefonumuda boyle aldim inan cok ucuza geliyor
 
Les paul al :)saka bi yana asus zenfone 6 al derim g3 yerine hem daha ucuz hem daha guzel ve cift hatli performansi da guzel ikisini de kullanmis biri olarak soyluyorum tek artisi g3 un kamerasi daha iyi
 
Ben de bu aralar telefon alacağım ama kağıt üzerindeki özellikler işleyişte pek tutmayabiliyor. Bu iki markayı da kullanmış kişilere soruyorum: LG mi Sony mi? Neden?
 
Asus Zenfone 5, 6 hatta Zenfone 2 süper duruyor. Ama iyi araştır, bu aletlerin SAR değerlerine ben kolay ulaşamadım. Sanırım yüksek bazı değerler bulmuştum. 200-300 ucuza alacağım diye, Allah korusun sağlığımızdan olmayalım.

Ben de kız arkadaşım için 1000 TL altı telefon bakınıyorum. Herhalde son kararım SONY XPERIA Z1 olacak. Bence efsane telefon.
 
Aylardır Zenfone 2'yi bekliyordum ama hem birkaç sorunu hem de fiyatı benim için hayal kırıklığı oldu. Araştırmaya başladım ve OnePlus One'ı buldum. Dün aldım telefonu gerçekten çok güzel bir telefon araştırmanızı öneririm. Kesinlikle bilinmeyen Çin markaları gibi bir marka değil OnePlus, 2003 yılında Oppo'dan ayrılan kişilerin kurduğu ve yurtdışında gayet güzel bilinen bir marka.
 
Geri
Üst