Metal Için Manyetik

Bana da aksi gibi midleri adam akıllı düşürülmüş high gain tonlar soğuk gelir. High gain hadisesinde tona sıcaklığı katan midlerin oranıdır benim gözümde. Ama olayın ilk tanımla alakası yoksa kurduğum mantık yanlış veya fazla kişisel kaçıyor demektir.
Soğuk ve boğuk birbirini çağrıştırdığı için aklıma böyle gelmiş olabilir. Sert tonlarda Mid ve özellikle Precense potlarını iyice kısarım. Sert ve kuru ton böyle daha iyi oluyor bence. Konuyu açan kişi konuya bakmaya tenezzül ederse açıklayabilir bize.
 
Karanlık tonlar nedir nasıldır biri de bunu açıklayabilir mi ? bu aralar sürekli duyuyorum

Bu da biraz zevk renk meselesi sanırım. Kimine göre Death veya Black Metal tonları (misal olarak Morgoth Cursed diyebilirim), bana göre Black Sabbath Never Say Die, Technical Ecstasy ve Seveth Star haricindeki bütün albümlerinin, çoğu Cathedral albümünün tonları gayet karanlık.
 
Bildiğiniz karanlık tonlar veren yüksek çıkışlı manyetik var mı ?

O olay amfi, ayarları, gitar amfi uyumu hatta hoparlör ile de bağlantılı. Ben Seth Lover set veya Nighthawk'ın stok manyetikler ile Jet City'de gayet karanlık tonlar alabiliyorum. Yüksek çıkışta da o işi Seymour Duncan Blackouts iyi görür bence. Ayrıca Tony Iommi Signature manyetikler de maun gitarlar için göz atmaya değer bence.
 
Blackouts'tan ziyade EMG daha içi dolu, daha hacimli tonlar veriyor bence. Blackouts kulağa çok cılız geliyor. Bu arada iki manyetikten de nefret ederim.
 
Custom 5 alnico, distortion and right now the fishman fluence...ola englund demişken konserde tanışmıştım arada messengerdan konuşuyorum yukarda kopyaladığım manyetikler olanın kullandığı ve en çok sevdiği manyetikler..
 
Blackouts'tan ziyade EMG daha içi dolu, daha hacimli tonlar veriyor bence. Blackouts kulağa çok cılız geliyor. Bu arada iki manyetikten de nefret ederim.

Aktif manyetik nefretimize gelsin o zaman :)

Screenshot_2015-07-21-12-30-40_zpsjqmu7hiy.png
 
Geri
Üst