Domino / Alternative Metal - Istanbul

P

pikap

INFO:
Domino, 2001' de The Domination ismi ile bir cover grubu olarak kuruldu. Ayrilan yollar ve yasanan eleman degisiklikleri ile 2006 yilinda itibaren yeni ismi ile beste grubu olarak son halini aldi.

KADRO:
Elif: Vokal
Onder: Gitar
Onur: Bas
Erm: Davul

BIOGRAFI:
Ocak / 2004: Roads adinda self produksiyon bir e.p. yayinlanarak, Turkiye'nin heryerine dagitimi yapildi.
Mart / 2004: Roads, Istanbul ve Ankara radyolarinda yayinlanmaya basladi.
Nisan / 2004: Roads'a klip cekildi ve cekilen klip Dream TV "Yuxexes" programinda ve Karadeniz yerel tv kanallarinda defalarca yayinlandi.
Nisan / 2004: Roxy Muzik Gunleri'nde 184 grup arasindan grup ilk 20'ye girmeyi basardi.
Mayis / 2004: Fanta'nin duzenledigi "Genc Yetenekler Aramizda" adli yarismada Karadeniz finalisti oldu.
Mayis / 2004: Roads, Radyo D Maximum Rock'ta gelen oylarla 28 hafta ilk 10'da kaldi ve defalarca birinci oldu.
Haziran / 2004: RockIstanbul'un alternative sahne icin actigi yarismada yuzlerce grup arasindan secilerek, festivalde sahne aldi.
Mayis / 2005: Rock&Win adli yarismada finale kalarak Ankara Saklikent'te sahne aldi.
Temmuz / 2006: Baris Manco Rock Fest'de yer almak almak icin duzenlenen yarismada finale kalarak Yedikule Zindanlarinda sahne aldi.
Eylul / 2006: Nokia Super Sound'da 740 grup arasinda ilk 100'e kaldi.
 
Erm discordiadada çalıyosun galiba,buradada karşılaştık.Domino bizim the domination çok sağlam samsunun en ii grubudur yada grubuydu?:) bak 5 yıldır tanır,takip eder,takdir ederim.

Nisan / 2004: Roads'a klip cekildi ve cekilen klip Dream TV "Yuxexes" programinda ve Karadeniz yerel tv kanallarinda defalarca yayinlandi__hatta 1 ara Madonna ikinci,B.Spears dördüncüydü.

En son mayıs 2006 O.M.U bahar şenliklerinde seyrettim yine iyiydiniz,elif faktörü oldukça sırtınızın kolay kolay yere gelmez.Biz tabiki profesyonel olmanızı istiyoruz ben şahsen 5 yıldır istiyorum??:)ama mutlu olun..
Konusarock programında oylamaya girmeyecek kadar iyi bir grupsunuz aslında onlara sadece "Roads" klibini yayınlamak düşerdi.Yanınızdayız başarılarınızın devamını dilerim,yeni haberler oldukça paylaşın bizi yalnız bırakmayın!

Bu arada DOMİNO 1 ARALIK 2006 SAAT 10.30 DA KRAL TV de AYLİN ASLIMIN KONUK OLDUÐU GENÇ ROCK PROGRAMINDA PERFORMANS SERGİLİYECEKTİR.Grubu ilk defa tanıyacak olanlar için güzel bir tecrübe olacak bence...
 
Geri
Üst