Voltaj Düzenleyici - Voltage Stabilizer

merhaba

acaba bu tip aletleri istanbul da bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? ben su anda orda olmadığım için arama şansım yok. ya da bu siteden alsam tr ye gönderirler mi?

http://www.voltage-converter-transformers.com/deluxe-voltage-stabilizer.html

amfi için almayı düşünüyorum. fender frontman 25r. dip gürültüsü için. clean kanalında bile hafif gürültü geliyor. baya rahatsız edici. pedalı da açınca çoğalıyor. evin tesisatı pek iyi değil sanırsam.
 
slm

bence böyle profesyonel şeylere girişmeden önce ben olsam önce ev tesisatında doğru dürüst toprak hattı varmı yokmu onu kontrol ederdim belki toprak hattı yok cızırtıda bu yüzden kalkıp 100$ lık bi alet almadan topraklamayı kontrol et.eline al bi kontrol kalemi bilgisayarın kasasına (metal görünen boyasız bi yerine...) deydir.ışık yanıyorsa toprak yokturkolay gelsin....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
evde toprak hattı var. ama odamda yok. oradan bir ara kablo yaptırıcam

direk topraklı prize bağladığımda bile gürültü oluyor. voltaj sorunu benimki. hatta dün bu konuyu açarken voltaj düştüğünden bilg reset attı kendi kendine.
 
slm

hımm anlıyorum ama bence bi araştırmalısın yada araştırdınmı bilmiyorumda bu sizin eve özelmi yoksa genel olarak apartman yada mahalede böylemi oluyor...alacaksanda voltaj stabilizer değilde Ups güç kaynağı bak sonuçta onlarda aynı işlevi görüyorlar..ups ler ucuz ve bilgisayar mağazalarındada bulabilirsin 700VA bir ups işini görecektir..
 
Geri
Üst