Vox Ac15c1, Reverb Problemi

Merhaba arkadaşlar, konuyu Kıbrıs'ta yaşayan bir arkadaşım için açıyorum. Amfisinin reverb'ü ile ilgili bir sıkıntısı varmış.

- Reverb'ün sadece gürültüsü geliyor, kendisi gelmiyor.
- Panel üzerindeki reverb knobu ile ne kadar oynarsa oynasın reverbün şiddetinde ya da ses yüksekliğinde bir değişme olmuyor.

AC15 serisinde yaşanan genel bir sorun mudur? Kolay bir çözümü var mıdır? Bir uzman gözüne ihtiyaç olacaksa Kıbrıs'ta tanınmış bir kişiye ulaşabilir mi?

Herkese şimdiden teşekkürler :)
 
Kesin bir şey söyleyemem, dediğim gibi; olabilir. Tankta problem varsa muhtemelen değiştirmeniz gerekir. Kıbrıs'ta önerebileceğim bir Allah'ın kulu yok maalesef.
 
genelde tank değil de tanka bağlı olan kablo ve jacklarda soket girişlerinde zamanla titreşimden kaynaklanan temassızlıklar oluşuyor ya da jack uçları oksitlenmiştir temassızlık yapabilir. Kabloları bildiğim kadarıyla standart Aux tipi. değiştirilebilir.
 
Son düzenleme:
Gurultu var diorsaniz baglantida sorun vardir gurultu olmasaydi tank diyebilirdim fakat gurultu kacak yada kisadevre anlamina gelir urunun garantisi varsa urunu garantisine gondermeniz daha akillica yoksada o tarz amfileri kibrista kim yapar bilemicem..
 
Geri
Üst