Ipek Atcan

Level dergisinde yazan en gereksiz köşe yazarlarından. Oyun'un O'suyla alakası yokken level dergisinde yazıyo oluşuna anlam veremiyorum. Yazıları da hep günlük tadında nereye gittiğiyle nerede tatil yaptığıyla alakalı hep. Yazılarının konusu da hep New York Bodrum ve İstanbul. Yediği çikolataların keklerin ve gittiği yabancı ülkelerin fotoğraflarını hemen instagrama yükleyen hipster wannabe'si kezbanlardan birisi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
İyide dostum burası ekşi sözlük değilki :)
Acaba kendisiyle aranızda bir husumetmi var? Öyle gibi anlaşılıyor da.

Her telden başlığı altında ekşi sözlük olmasa da yazabilirim diye düşünüp açıverdim başlığı.. Kaldı ki forumla tamamen alakasız bi insan da sayılmadığını düşünüyorum. Çünkü zamanında dreamtv de sunuculuk mu ne yapmış yani müzikle güya "alakası" olan birisi. Kendisiyle olan tek husumetim ise her ay takip ettiğim level dergisinde oyunla alakalı tek bir cümle yazmayışı. İpek atcan ismini de kendisi level dergisinde yazmaya başlamadan önce hiç duymamıştım. Olay, zamanında cine5 mi showtv mi ne hıncal uluçlu futbol programına izleyici sayısı artırma amaçlı dekolteli kadın çıkartma girişimine dönmüş buna sinirlendim.. Oyun dergisinin ve oyuncu dünyasının eksiği nedir? Güzel kızlar tabi ki e o zaman ipek atcanı işe alalım da iki satır bi şey yazsın, oyunseverlerin hoşuna gider belki..
 
Bu ülkede bir Ayşe Arman gerçeği varken normal. Kızı bilmiyorum güzelse yada entel bir havası varsa yazdırırlar yazıları öyle.Stalker'ları vardır takip eden. Korkunç bir jenerasyon bu yeni yahu eskiden Mac Adanç vardı 64'lerde keşke o zamanlara hapsolabilseydim.
 
İlk mesaj bayağı bir Ekşi Sözlük tadında olmuş. Öyle ki, bu formatı Ekşi Sözlük'teki pek çok sözüm ona yazar ya unutmuş ya da habersiz. Ben de bari sözlük tadında katkı yapayım.

Sonradan görmelerin gazetelerde "yediğimi içtiğim, satın aldığım"dan başka konusu olmayan güya köşe yazıları yazdığı memleketin eksiklerinden biriydi. Eğer formatı gerçekten bu ise (tanımam etmem zira) kendisi de büyük eksiği tamamlayarak Level dergisini 25. yy.a taşımıştır sanırım dedirten kişi.
 
Dream tv zamanlarındayken çok beğenirdim kendisini, çok tatlı bir hanımdı. Festivallerde de bol bol denk gelirdik. Şimdi instagramına baktım bir fotoğrafında çıkmış bir karınla foto koyup altına bebek yolda yazmış ama gerçek mi değil mi çözemedim. Gerçekse bi garip oldum ha :( Bir ara Mavi Sakal davulcusu Murat Tümer ile birlikteydi, hala onla mıdır bilemem. Bu da dipnot olsun.
 
futbolun başına gelen burcu esmersoy ne ise level dergisinde bu kadının yazması aynı şeydir. hatta son günlerde türkiye'de lol turnuvası gibi bir şey yapılmış, burcu esmersoy'u oraya da nane etmişler. yani amaç, kadını erkeklerin yoğunlukta olduğu ortama dahil edip olayı çekici hale getirme çabasıdır. saçmalık.
 
level dergisinin ilk çıktığı zamandaki ekibi hatırlıyorum. inanılmaz eğlenceli bir dergiydi. oyun incelemeleri gayrı ciddi, hatta bazen yazacak birşey yoksa uydurma hikayelere bağlayarak yazılır fakat eğlendirir, okur mektuplarında şakalaşılır, sürprizimiz var ama söylemeyiz modunda insanlar aylarca yalvartılır, ardından hakkaten iyi bir sürpriz yaparlar coştururlardı. konudan da uzaklaşılmazdı, hayatımız oyun havası vardı.

sonra bir süre takip etmedim, aklıma gelip aldığımda yeni bir ekip kurulmuştu. gelenler ciddi ciddi işe konsantre, genel müdüre mail atarcasına konular açtılar, sıkıcılaştı. siz eğlence sektöründesiniz dedim, çok ciddi yazmamalısınız dedim. ama son sayfaya geldiğimde ne göreyim? okurlar yine sulu mailler atmışlar, hepsi bir bir azarlanmış. işte o zaman gitti hevesim.
zaten artık oyun almak için inceleme okuyup seçim için kırk takla atacağımıza indiriyoruz.

kişiyi ve köşesini biliyorum. söylenen gibiyse eğer çok gereksiz ama okur tarafından isteniyor herhalde. zaten bu aralar çok takipçili sosyal medya kullanıcıları tipli yazarlar çıktı. sanki hayatları bize çok lazımmış gibi.
 
Geri
Üst