Behringer, Tc Electronic Grubunu Satın Aldı...

Evet doğrudur. Midas'ı satın aldılar ve Midas'ın sinerjisini /teknolojisini kendi bünyelerine ithal ettiler ve de X32'yi yaptılar. (X32'nin ne kadar düzgün bir masa olduğu da her zaman tartışılan bir konu bu arada. )
Peki o güne kadar sektörün önde gelen masa üreticilerinden biri olan Midas ; bu satın almadan sonra ne oldu ? Eski sinerjisini sürdürebildi mi ? Yoksa bu konularda görece bir gerileme mi gösterdi ? Bir de konuya bu boyutu ile bakmak lazım.

Midas'ı ilerlettiler demiyorum ki, kendilerini ilerletmiş oldular Midas'ı alarak. Çok mükemmel bir ürün çıkardılar demiyorum, tabiki tartışılır ama fiyat performans olarak gayet iyi ve kullanışlı olduğu kesin. M32, X32 hadisesini yukarda bir arkadaş yazmış zaten. Bu daha çok kendilerine yaradı yani, bence TC ile ilişkileri de bu şekilde olabilir. Ama bu olayın Midas'ı etkilediğini düşündüğünüz şekilde TC'yi de etkileyeceğini düşünmüyorum, en azından öyle umuyorum. TC, Midas'a göre biraz daha büyük bir firma bence, çapı daha geniş yani. Umarız markayı koruma adına daha titiz davranırlar. Eğer akıllılarsa (ki bu adamlar Alman, yani akıllı adamlar bunu biliyoruz :) ) TC'nin yapmayı en iyi bildiği işi yapmaya devam etmesine izin vereceklerdir ve bundan faydalanabildikleri kadar faydalanarak Behringer isminin imajını düzeltme yolunda ilerleyerek daha uygun fiyatlı, işlevi yerinde Behringer etiketli ama TC zımbırtılı yeni ürünler çıkaracaklardır diye düşünüyorum. Tabi şimdi burada böyle yazıyoruz ama yarın birgün eciş bücüş ürünler piyasa çıkartıp, hayal kırıklığı da yaratabilirler, ihtimaller ihtimaller… İnşallah getti güzelim TC Electronic dedirtmezler bize… :)

Bu arada, tepki için isimlerimizin başına TC koyalım esprisi iyimiş… :D :D
 
Geri
Üst