"banzai Music" Hakkında

Arkadaşlar merhaba. Kendim ve bir arkadaşım için lamba arayışına girdim. Hem forumdan hemde dışardan bir çok kişi banzai müziği önerdi konuyla ilgili olarak. İşin içine yurt dışından sipariş olayı girince malum konu biraz çetrefilleşiyor. Thomann hakkında çok konuşulmuş ama burdan alışveriş yapanlar varsa nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda yardımcı olurlarsa çok seviniriz. Kargoların gelişiyle ilgili bir problem olur mu , süreç ne kadar uzundur , vergilendirme ve kargo nasıl yapılır gibi konularda tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Ben sadece adını forumda duydum. Siteyi inceledim ve verdim siparişi. Şu anda PTT'de ve muhtemelen yarın İstanbul'dan Ankara'ya doğru yola çıkacaktır. Siparişi 17'sinde verdim.
 
Ben 10 defa alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım. Hatta alışveriş yapmadan bir kaç ürünü sordugumda mailden hemen cevap falan attılar. Kargo fiyatı çok düşük. Kayıt olunca fiyatdahada düşüyor görürnenden. Thomann gibi herşeye 35 euro istemiyor. 7 lambaya 7-8 dolar kargo ödemiştim :)
 
Ben lamba alirken cesit cesit pena falanda aliom kargo fiyati degismio pek 75 euro kotayi dolduracak sekilde :D agir bisey eklerseniz kargo ucreti artar ama yinede cok artmaz. Zaten urun ekledikce listede kargo fiyatida guncellenio.
Bu arada bana 2-3 yıl önce banzaiyi @hackeiommi önermişti saolsun. Trde ki 1 labaya fiyatına 3 tane alıyorum ordan :)
 
Son düzenleme:
Evet.. Banzai music bazen son derece yavaş olabiliyor. Arkadaşlarda ciddi bir iş yükü var sanıyorum.

Bana yanlış ürün yolladıkları da çok oldu.

Ayrıca siparişteki herhangi bir ürün ellerinde yoksa, herhangi bir bilgilendirme yapmadan siparişin kalanını hemen yollama huyları var. Kısmi sipariş yollamamaları ve olmayan ürünler konusunda bilgilendirmeleri için siparişe not düşmenizi tavsiye ederim. Neticede bu durumda alternatif ürün sipariş etme şansınız olabilir.

Duruma göre tube-town da tercih edilebilir. Geçenlerde banzai'de olmadığı için tube-town'dan sozo kondansatör aldım. Gönderim 8-9 EUR gibi bir şeydi, paketleme de banzai gibiydi. Aynı gün postaya verdiler. Banzai music'de hiç rastlamamıştım böyle bir olaya.

Neyse. Banzai music herşeye rağmen çeşit ve fiyat olarak bence rakipsiz.

EDIT: rototubes.com adlı site de bildiğim kadarıyla banzaimusic'e ait. 25 EUR üzeri gönderim masrafı yok, ancak sanıyorum fiyatlar biraz daha yüksek. Buraya da bir bakın derim.
 
Son düzenleme:
Bende 3 senedir alışveriş yapıyorum ama Türkiye ye hiç kargolatmadım, gelen olursa adresine yollayıp getirtiyorum.
Olmayan ürünün siparişini alıp olanları gönderip olmayan stoklarına girdiğinde tekrar gönderiyorlar ama kargo ücreti almıyorlar tabi bu arada gelen geliyor kalan kalıyor.

Para iadesi istedim 2 kere sorun oldu 24 saat içinde hallettiler 2 güne de hesabıma yatmıştı.
Müşteri hizmetleri hızlı malie 2-3 saat içinde genelde cevap veriyorlar. Ama online müşteri hizmetlerini yakalarsanız hemen müdahele de ediyorlar. Çok ta samimiler açıkcası saçma sapan kurumsal ağızları yok bizimkiler gibi.
Hiç arızalı bozuk eksik ürün almadım fiyatlar uygun .
Bi kere acil kargo istedim Almanya daki adrese garantili kargo sistemleri vardı, paketi getirecek kişi akşama yola çıkacaktı 1 gün önceden sipariş verdim öğleye kadar ulaşmadı kargo, yazıştık kargoyu arayıp teslim ettirdiler yani sorun oluyor ama çözümde başarılılar...
 
Eşek saatine ve yılbaşının bir ay öncesine denk gelmezseniz, genelde bir hafta on güne siparişiniz elinize geçer. Tabii bizim gümrüğün hızına da bağlı bir mesele.Oradan dört günde gelir, bizim gümrükte iki hafta bekler, onu bilemeyiz.
 
Geri
Üst